Ana sayfa Dizi Haberleri Acun Ilıcalı yine iddialı; Exxen’in bir dizisi daha yayın için hazırlanıyor!

Acun Ilıcalı yine iddialı; Exxen’in bir dizisi daha yayın için hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1 Ocak 2021 tarihinde Exxen platformunun yayınlarına başlayacağı belirtiliyor. Projelerin son durumu konusu da merakla bekleniyordu. Bazı yapımların çekimlerinin tempolu bir şekilde devam ettiği biliniyor. Ancak Exxen’in ilk yayınlanacağı gün hangi içerikler olacak bu da çok önemli bir konu olacak.

Platformda yayınlanacak dizilerden birisi de Bu Benim Masalım olacak. Hazırlıkları süren dizinin başrollerinde Aleyna Tilki ile Cemal Can bulunuyor. Sette çalışmalar devam ediyor ve açılışta bu yapım da listede olacak mı merak ediliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen’de yayınlanacak Bu Benim Masalım dizisinin ilk bölüm çekimleri tamamlandı. Müzikal bir yapım olan Bu Benim Masalım’da dans provaları devam ediyor ve ara verilen çekimler de birkaç gün sonra yeniden başlayacak.

Acun Ilıcalı yine iddialı; Exxen'in bir dizisi daha yayın için hazırlanıyor! 7

Aleyna Tilki’nin bir sürpriz yaparak Sertab Erener’in şarkısını da seslendirdiği gelen bilgiler arasında.

Exxen platformunda gençlere yönelik müzikal projelerden birisi olarak gösterilen Bu Benim Masalım sonucu en çok merak edilen yapımlardan birisi oldu.