Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı sıkı dursun, reytinglerini çalabilirler!

Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı sıkı dursun, reytinglerini çalabilirler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yaşanan dizi rekabetine yeni bir yapımın katılmasına çok az bir süre kaldı… Uyanış Büyük Selçuklu’nun bu sezon müthiş bir çıkış yapması ve güçlü bir konumda bulunması diğer 3 diziyi geriye doğru itmişti…

Show TV’nin Çukur dizisi, 4. sezonunda eskisi gibi birinciliklere abone olmadı. Yasak Elma da zaman zaman çıkışlar yapsa da hep TRT1 dizisinin gölgesinde kaldı. Star TV’nin Sefirin Kızı ise bu sezon genelde rakiplerini geriden takip eden bir pozisyondaydı… İşte pazartesi akşamları bu rekabete çok güçlü bir dizi geliyor.

atv ekranlarında yakında başlaması beklenen Maraşlı dizisinin tanıtımları yayınlanmıştı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisini başrolde buluşturan dizi için hazırlıklar son aşamaya geldi ve yayın için bekleyiş başladı.

Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı sıkı dursun, reytinglerini çalabilirler! 1

atv’nin diziyi pazartesi akşamları yayınlayacağı biliniyordu. 2021 yılının başı ile birlikte Maraşlı dizisinin ekranda olması bekleniyor.

4 Ocak Pazartesi itibariyle Maraşlı dizisi yayında olursa kimse şaşırmasın. Hazırlıkların sürdüğü ama net bir durumun olmadığı belirtiliyor. Tabii ki atv’nin yeniden pazartesi rekabetine katılmasından sonra diğer dizilerin reytinglerinde bir düşme de yaşanabilir. Uyanış Büyük Selçuklu bu noktada biraz daha avantajlı görünüyor.

Çukur, Yasak Elma ve Sefirin Kızı dizilerinin Maraşlı gelince reytinglerinde gerileme yaşanırsa şaşırmamak lazım.