Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde ‘dostlar beni hatırlasın’ sözleri bir ayrılık mı anlatıyor!

Arka Sokaklar dizisinde ‘dostlar beni hatırlasın’ sözleri bir ayrılık mı anlatıyor!

tarafından ker_def

Cuma akşamları Kanal D ekranında devam etmekte olan Arka Sokaklar dizisinin 571. yeni bölümü izleyicilerle 25 Aralık akşamı buluşacak. Yeni bölümde çok dikkat çeken gelişmeler var. Mesut komisere ne olduğu da ortaya çıkacak. Ancak Mesut’u geri getirmek isteyen Tim pusuya düşürülecek ve aksiyon dolu anlar yaşanacak. Fragmanlara bakan izleyiciler yeni bölümü iple çektiklerini belirtiyor. Yayınlanan 3 fragmanda da önemli detaylar var. Reytingler bu hafta daha da yükselirse şaşırmayın. 571. bölümden 2. fragmanda “Dostlar beni hatırlasın” sözleri bir hayli anlamlı oldu.

Herkesi şoke eden bir gelişme yaşanıyor! Mesut, bir önceki bölümde Servan’ın peşine düşmüş ve onu kandırdığını düşünerek dağa çıkan örgüt elemanlarıyla birlikte buluşma noktasına doğru gitmişti. Servan ise, Mesut’un içlerine sızdığını öğrenmiş ve onunda içinde bulunduğu minibüse dağlık bir alanda pusu kurmuştu.

Minibüs görüş alanına girince de elinde bazuka tutan teröriste ateş emrini vermeye hazırlanıyordu. Hal böyleyken Zeliş’in eline bir haber videosu düşer. Bu videoyu gözleri yaşlı bir şekilde Rıza Baba ve ekibe izletir. Herkes gördükleri karşısında şoke olur. Selin, bu görüntüleri izlerken gözyaşlarına hakim olamaz.

Mesut’un başına ne geldi?

Ekip izledikleri görüntüden sonra keder içindedir. Mesut yaşıyor mu? Ekip neden üzülüyor? Ekip elindeki silahlarla nereye gidiyor?

İşte bu sorular bölüm öncesi fragmanlarda soruluyor… Arka Sokaklar 571.bölüm 2. fragmanını videoda izleyebilirsiniz.

Arka Sokaklar dizisinden üst üste 3 fragman yayınlandı. Mesut’u kurtarmak için ekip Servan tarafından pusuya düşürülüyor!

Servan’ın elinden Mesut’u kurtarmak için yola çıkan ekip pusuya düşürülüyor. Servan Mesut’a ne yaptı?