Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’un yönetmeni tıp dünyasına hiç de yabancı değil!

Show TV’nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’un yönetmeni tıp dünyasına hiç de yabancı değil!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV yeni sezonda çok iddialı bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. ABD yapımı New Amsterdam’ınTürkiye uyarlaması olacak dizinin yönetmeni belli oldu. Dizinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın, çok sevilen bir hastane dizisinin de yönetmenliğini üstlenmişti.

New York’un en eski hastanelerinden birinde yaşanan mücadeleleri anlatan New Amsterdam dizisi O3 Medya tarafından Show TV’ye dizi olarak uyarlanıyor. Dizinin adı Yeni İstanbul olacak. Hazırlıkları tüm hızıyla süren diziyle ilgili bilgiler de yavaş yavaş gelmeye başladı.

Show TV'nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’un yönetmeni tıp dünyasına hiç de yabancı değil! 8

Buna göre Yeni İstanbul dizisinin yönetmeni belli oldu. Yeni dizinin yönetmenliğini bugüne kadar Kaçış, Teşkilat, Ramo, Söz, Gülperi gibi başarılı dizilere imza atan Yağız Alp Akaydın oldu. Akaydın, Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından Mucize Doktor’un da yönetmenliğini yapmıştı. Dolayısıyla Akaydın hastane ve tıp dünyasına oldukça aşina bir isim. Kore dizisi uyarlaması olan Mucize Doktor çok sevilmiş yurt dışında da reyting rekoruna imza atmıştı.

Bu arada Yeni İstanbul dizisiyle ilgili yeni bilgiler de düşmeye başladı. Buna göre dizinin ana karakterinin adı Barış Güvener olacak. Son derece idealist bir doktor olan Barış Güvener, görev yapacağı Yeni İstanbul hastanesinde fırtınalar estirecek.

Show TV'nin yeni hastane dizisi Yeni İstanbul’un yönetmeni tıp dünyasına hiç de yabancı değil! 9

Eylül ayında ekrana gelmesi beklenen Yeni İstanbul dizisiyle bugüne kadar ismi kesinleşen tek isim Tansel Öngel oldu. En son Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı Naci karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan Öngel’in yeni dizideki rolüyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Tıbbi drama türünde olan ve ABD’de üç sezon yayınlanan New Amsterdam dizisinin hikayesi şöyle: New Amsterdam Hastanesi, hastalarına müşteri muamelesi yapan ve onları gereksiz ameliyatlara sokarak maddi kaynak elde eden bir hastanedir. Son derece hırslı ve idealist bir doktor olan Max Goodwin, başhekim olarak hastaneye atanır. Goodwin’in hedefi bu hastaneyi para odaklı çalışma şeklinden kurtarıp hasta merkezli yapmaktır. Goodwin’i bu yolda birçok zorluk beklemektedir.