Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Düvenci yıllar sonra atv dizisiyle yeniden ekrana dönüş yolunda!

Ceyda Düvenci yıllar sonra atv dizisiyle yeniden ekrana dönüş yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci bir süredir televizyon dizilerinden uzak duruyor. Yoğun çalışma şartlarının içine girmek istemeyen ve çocukları ile daha fazla vakit geçirmeyi amaçlayan oyuncu, dijital projeleri tercih ediyor.

Ceyda Düvenci’ye atv’nin geçen sezon çok başarılı bir çıkış yapan Kardeşlerim dizisinden teklif var. Ünlü oyuncu, şayet teklifi kabul eder ise uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapacak.

1977 Bursa doğumlu olan oyuncu, 2018 yılındaki 8. Gün isimli dizideki Şehnaz karakterinden bu yana televizyon dizilerini kabul etmiyor. Öğrenci Evi ve Prens isimli dijital yapımlarda kısa süreler rol alan Düvenci, 1995 yılından bu yana sektörde yer alan bir ünlü isim.

Binbir Gece dizisindeki Bennu karakteri ile dikkatleri çeken ve büyük popülerlik elde eden Ceyda Düvenci, Berna karakteri için düşünülüyor. Harika’nın halası ve Dora’nın da annesi olan Berna karakteri yeni sezonun etkileyici karakterlerinden birisi olacak.

Ceyda Düvenci’ye teklif gitti ama henüz anlaşma sağlandığı yönünde bilgiler gelmedi. 18 bölüm süren ilk sezonda büyük başarılar elde eden Kardeşlerim dizisi, 11 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’da 19. bölümü ile birlikte kaldığı yerden devam edecek.