Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı dizisinde ayrılık artık kesinleşti!

Ada Masalı dizisinde ayrılık artık kesinleşti!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanan Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, Salı günleri seyirci ile buluşuyor. Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un yer aldığı ‘Ada Masalı’nın çekimleri İzmir’de gerçekleşiyor. Dizinin reytingleri çok iyi olmasa da ekip işin gidişatından memnun.

Alp Navruz yaptığı açıklamada havaların biraz soğuması ile birlikte işlerinin daha da kolaylaştığını, sıcak havada çalışmanın çok zorlayıcı olduğunu söyledi. Diziden şimdiye kadar 15 bölüm yayınlandı. Yeni bölümde neler olacağı da çok merak ediliyor.

5 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 16. yeni bölümde Haziran ile Poyraz’ın ayrılığı artık kesinleşiyor… Haziran artık Poyraz ile iki yabancı olduklarını söylüyor. İki aşığın birbirlerine yabancı gibi davranması dizide yeni bir dönemi başlatacak. Bu ayrılık ne kadar sürecek, hayranlar ise bunun yanıtını merak ediyor.

Ada Masalı dizisinde ayrılık artık kesinleşti! 7

İşte 16. yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar ve fragman: Haziran ve Poyraz iki yabancıdır artık… Onların arasındaki bu gerginlik etraflarındaki herkesi de etkisi altına alacaktır. Bir de bunun üzerine Batu’nun otele ortak olduğunun öğrenilmesi ortalığı iyice karıştırır.

Ancak bütün adayı tehdidi altına alan ortak bir düşman, tüm kırgınlıkların, küslüklerin, çatışmaların bir süreliğine de olsa askıya alınmasını gerektirecektir. Doygun’un adaya gelişi herkesi hazırlıksız yakalayacaktır.

Bu sırada adanın tek beklenmedik ziyaretçisi Doygun değildir. Gizemli bir kadın, ada sokaklarında dolaşmaya başladığında, onu tanıyanlar Poyraz için bir fırtınanın yaklaşmakta olduğunu anlarlar. Poyraz ve Haziran, bu gizemli kadın yüzünden büyük bir sınavın eşiğine adım adım yaklaşıyordur.