Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisinde izleyicileri rahatsız eden durum!

Seksenler dizisinde izleyicileri rahatsız eden durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Seksenler dizisi yaz ayları için günlük dizi formatından çıktı ve haftalık dizi olarak Seksenler Yaz adı ile ekrana gelmeye başladı. Geçtiğimiz perşembe günü Kurban Bayramı olmasına rağmen dizinin 4.yeni bölümü yayınlanmıştı.

Seksenler’in diğer birçok dizinin yayınlanmadığı bayram haftasında ekrana gelmesi izleyicileri memnun etmiş ve özel kanalların da örnek alması gerektiği yorumları yapılmıştı. Seksenler Yaz dizisinde 5. yeni bölüm 29 Temmuz perşembe akşamı yayınlanacak.

İlker Ayrık’ın 4 yıllık ayrılıktan sonra Çağatay karakteri ile geri döndüğü diziye Zeynep Demirel Amelie ve Reha Özcan da Metin öğretmen karakterleri ile giriş yaptı.

Seksenler Yaz dizisinde özellikle de Zeynep Demirel’in canlandırdığı Belçikalı gelin Amelie karakterinin çok fazla öne çıkartılmasına bazı dizi hayranları tepki gösteriyor.

Seksenler dizisinde izleyicileri rahatsız eden durum! 7

Dizinin yeni karakterinin çok fazla ön plana çıkartıldığı eleştirisini yapan Seksenler Yaz hayranlarından birisi şöyle bir yorumda bulundu.

“Dizi artık Amelie üzerinde dönüyor. Eski heyecan ve kalite yok. Ergunlu ilk sezon çok kalitelidi. Gözler her zaman Rasim Öztekin’i arıyor. Fehmi’nin koltuğuna Rukiye’nin oturması ayrı bir sorun.”

Diziye yönelik bu eleştirilerin yanı sıra övgülerde bulunan ve hikayeyi çok beğendiklerini belirten yorumlar da bulunuyor. İşte Seksenler Yaz dizisinin 5. bölüm fragmanı: