Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel, ilk kazandığı para ile ne aldı? Ünlü oyuncu, parasını en çok neye harcıyor? duyunca şaşıracaksınız!

Cemre Baysel, ilk kazandığı para ile ne aldı? Ünlü oyuncu, parasını en çok neye harcıyor? duyunca şaşıracaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin ‘Baht Oyunu’ dizisinin ‘Ada’sı  Cemre Baysel, Onedio’nun youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları cevapladı.

Oyuncu, hayranlarının merakı üzerine çantasında ilk ele gelecek şeyin parfüm şişesi olacağını söyledi. Hiç flört uygulaması kullanmadığını belirten Baysel, ilk kazandığı parayla istediği marka telefonu aldığını ve en çok yemeğe para harcadığını itiraf etti.

Cemre Baysel, ilk kazandığı para ile ne aldı? Ünlü oyuncu, parasını en çok neye harcıyor? duyunca şaşıracaksınız! 8

Güzel oyuncu, hayranlarından gelen, ‘en tahammül edemediğin şey ne?’ sorusuna ise; ‘Haksızlığa uğramaktan ve haksızlık yapmaktan çok korkarım’ cevabını verdi. Baysel, 10 dakikalığına görünmez olma imkanı olsa insanların arasında dolaşıp telefonlarına bakabileceğini ifade etti.

Cemre Baysel, ilk kazandığı para ile ne aldı? Ünlü oyuncu, parasını en çok neye harcıyor? duyunca şaşıracaksınız! 9

Peki ünlü oyuncu, bir kişinin bir başka kişiyi sosyal medya hesaplarında araştırması, gözetlemesi, paylaşımlarını incelemesi anlamına gelen stalk kavramına ne kadar yakın? Baysel; İyi bir stalker olmadığını, hemen yakalandığını bu sebeple artık stalk yapmadığını söyledi. Cemre Baysel’in konuşurken en çok kullandığı kelime ise ‘aynen’. Çay ve  kahve içmeyen oyuncu bu sebeple arkadaşları tarafından çok eleştirildiğini de açıkladı. Baysel’in en büyük mutluluk nedeni ise; sevdiklerinin mutlu olması. Resim öğretmenliği mezunu olan oyuncu, ‘kimi çizmek isterdiniz? sorusunaysa; ünlü kadın ressam Frida Kahlo yanıtını verdi.

Cemre Baysel’in Onedio videosunu aşağıda izleyebilirsiniz;