Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı ve Baht Oyunu sosyal medyayı ele geçirdi!

Ada Masalı ve Baht Oyunu sosyal medyayı ele geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eylül ayı ile birlikte yeni sezon başladı. Kış döneminde dram yapımlarının öne çıktığını, romantik komedilerin de düşüş yaşadığını her sezon görebiliyoruz. Bu durum sadece Aşk Mantık İntikam için bu sezon geçerli değil. Fox TV dizisi biraz da dram konularına daldı ve reytingleri yüksek seyretmeye devam ediyor.

Baht Oyunu ve Ada Masalı dizileri ise salı rekabetinde zor durumda bulunuyor. Bu iki dizinin reytingleri düşük gelmesine rağmen sosyal medyayı ele geçirdikleri gerçeğini de görmek lazım. Digilup tarafından Eylül ayında yapılan ‘en çok konuşulan diziler’ araştırması bu iki dizinin sosyal medya gücünü ortaya koymaya yetiyor.

Ada Masalı dizisi 2 milyon 900 bin ileti elde ettiği Eylül ayını zirvede tamamladı. Hemen ardından ise Baht Oyunu dizisi 2 milyon ileti sayısı ile listenin ikinci sırasına yerleşti. Bu iki dizi sosyal medyanın zirvesini ele geçirdiklerini kanıtladı…

Aşk Mantık İntikam milyonlarca hayranı bulunmasına ve reytinglerde çok iyi konumda olmasına rağmen sosyal medya etkileşiminde 1 milyon 100 bin ileti ile ancak üçüncü sırada yer alabildi.

Kalp Yarası isimli atv dizisi de pazartesi akşamları birincilik elde edebilen bir yapım. Ancak sosyal medyada 531 bin ileti elde edebilen atv dizisi, ancak dördüncü sırada yer alabildi.

Ada Masalı ve Baht Oyunu sosyal medyayı ele geçirdi! 7

Fox TV’nin ikinci sezona reyting sorunu ile başlayan Son Yaz dizisi de listede 525 bin ileti sayısı ile beşinci durumda bulunuyor.

Emanet, Bir Zamanlar Çukurova, Kardeşlerim, Teşkilat ve İkimizin Sırrı isimli diziler de listeye giren diğer yapımlar olarak sıralandı.

Sosyal medyada paylaşılan ileti adedi üzerinden yapılan bu araştırma Ada Masalı dizisi ile Baht Oyunu’nun sosyal medya platformlarını ele geçirdiğinin bir kanıtı durumunda.