Ana sayfa Dizi Fragmanları Ada Masalı’na reyting tesellisi ve aşk kıskançlığı!

Ada Masalı’na reyting tesellisi ve aşk kıskançlığı!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Ada Masalı’, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle seyircisini ekran başına topladı. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un başrolü paylaştığı ‘Ada Masalı’, yayınlanan 9. bölümüyle ABC1 kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

Rakibi Baht Oyunu’nu sadece ABC1 kategorisinde geçen dizi günü üçüncü sırada tamamladı. Tüm kişilerde günü dördüncü bitiren dizi, AB’de ise beşinci sırada yer aldı. 24 Ağustos Salı akşamı Ada Masalı isimli romantik komedi dizisinin 10. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı.

Poyraz’ın Ada’ya ilgisiz davranması dikkat çekiyor. Batu’nn Ada’nın eski aşkı olduğunu sanan Poyraz, bu duruma kızdı… Ancak Ada bunun doğru olmadığını söyleyerek Poyraz’ı kazanmaya çalışacak.

Batu’nun eski arkadaşı olduğunu, sevgili olacak kadar yakınlaşmadıklarını söyleyen Ada, bakalım Poyraz’ın ilgisini yeniden kazanabilecek mi?

İşte Ada Masalı dizisinin 10. bölüm ilk fragmanı:

Ay Yapım’ın sevilen dizisi ‘Ada Masalı’nın yönetmen koltuğunda Ali Bilgin otururken, senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.

‘Ada Masalı’, çok farklı iki karaktere sahip olan Haziran ve Poyraz’ın yollarının kesişmesiyle doğacak aşklarını konu alıyor.