Ana sayfa Dizi Haberleri Rusya’da büyük başarı elde eden Siyah Beyaz Aşk’tan sonra yeni bir Türk dizisi başlıyor!

Rusya’da büyük başarı elde eden Siyah Beyaz Aşk’tan sonra yeni bir Türk dizisi başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışındaki başarılarıyla ilgili haberler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Türk dizileri yurt dışında reytinglerde büyük başarılar yakalarken yeni diziler gösterime giriyor. Türk dizileriyle ilgili son haber Rusya’dan geldi.

Türkiye’de yayınlandığı dönem çok sevilen Siyah Beyaz Aşk dizisi bir süredir Rusya’da gösteriliyordu. Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un rol aldığı ve bir doktor ile kirli işlerle uğraşan bir erkeğin aşk hikayesini anlatan dizi Rusya’da reyting listesinde ilk 10’a giren tek yabancı dizi oldu.

Siyah Beyaz Aşk dizisi daha önce Ukrayna tarafından uyarlanmıştı. Dizinin uyarlaması ülkede büyük başarı elde etmişti.

Rusya'da büyük başarı elde eden Siyah Beyaz Aşk'tan sonra yeni bir Türk dizisi başlıyor! 7

TV yorumcusu Burak Sakar’ın Twitter hesabında paylatığı habere göre senaryosu Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon tarafından yazılan Siyah Beyaz Aşk, 29 Ağustos’ta Rusya’da final yapacak. Yerine ise Meryem başlayacak.

O3 Medya tarafından Kanal D için çekilen ve başrollerinde Ayça Ayşin Turan, Cemal Toktaş ve Furkan Andıç’ın rol aldığı Meryem dizisi 30 bölüm sürmüştü. Dizi, iftiraya uğrayarak hapse giren masum bir genç kızın hikayesini anlatıyordu.

Rusya’nın Türk dizi ve oyuncularına ilgisi büyük. Geçtiğimiz günlerde ülkenin en büyük telekomünikasyon şirketinin reklamında rol alması için Tuba Büyüküstün’le anlaşmışlardı.