Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı’nda herkes merak ediyordu, sonunda açıklandı! Bakın kimleri oynayacaklar?

Ada Masalı’nda herkes merak ediyordu, sonunda açıklandı! Bakın kimleri oynayacaklar?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonunun merakla beklenen romantik komedi dizilerinden birisi olan Ada Masalı, tanıtımının da yayınlanmasıyla birlikte özellikle Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan hayranlarını çok heyecanlandırdı. Daha önce hep dram dizilerinde görmeye alıştığımız bu başarılı ve genç iki isim, bu kez bir romantik komedi ile geliyorlar!

Zümrüdüanka dizisindeki Serhat’ı da Arıza dizisindeki Halide’yi de unutun! Onlar artık Poyraz ve Haziran olarak yeniden ekrana dönüyorlar!

Star TV’de çok yakında izleyicilerle buluşacak olan Ada Masalı dizisi, yaz sezonunun favorileri arasında gösteriliyor. Aynı zamanda Cam Tavanlar, Baht Oyunu ve Aşkın Tarifi dizileriyle birlikte, ekranın eğlenceli yapımları arasında yer alıyor Ada Masalı da…

Çekimlerinin Ege’nin muhteşem manzaraları eşliğinde İzmir’in Seferihisar ilçesinde yapılacak olması da şimdiden dikkat çeken bir detay.

Sığacık’ta yapılacak çekimlerde, doğanın, denizin yaz aylarına damgasını vuracak görüntüleriyle birlikte Ada Masalı dizisi, ekrana gelmek için gün sayıyor.

Ada Masalı'nda herkes merak ediyordu, sonunda açıklandı! Bakın kimleri oynayacaklar? 7

Dizinin tutması, reytinglerinin yüksek olması durumunda da sezonda devam etmesi de söz konusu. Yönetmenliğini, Ali Bilgin’in yapacağı dizinin yapımcısı da Ay Yapım.

Menajerimi Ara dizisinde Ada Masalı’nın tanıtımının yapılmasının da izleyicileri çok etkilediği yorumlara yansıyor. Kaliteli bir yapım bekleyen dizi hayranları, şimdiden heyecanla Ada Masalı’ndan gelecek haberleri bekliyor.

Kadroda ayrıca İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de yer alıyor.

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun yazdığı dizinin tanıtımı da büyük beğeni topladı ve şimdiden ikilinin hayranları, oyuncuları ekran uyumu açısından birbirlerine çok yakıştırdılar…