Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, büyük bir değişikliğe gidiyor! Bu haliyle son pozları!

Aslıhan Güner, büyük bir değişikliğe gidiyor! Bu haliyle son pozları!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslıhan Güner, geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Karadenizli Yıldız karakterine hayat vermişti. İsmail Demirci ile başrolünde oynadığı ve çekimleri Ordu’da yapılan dizinin çekimlerinin bitmesiyle İstanbul’a döndü.

Bir süredir instagram sayfasını kullanmadığı görülen oyuncu, yeniden hesabını aktif hale getirdi. İlk olarak aşağıdaki paylaşımla takipçilerini selamlayarak “Ve geri döndüm” notunu düştü oyuncu.

Daha sonra da yaptığı paylaşımlarla hayranlarını şaşırtan bir açıklamada bulundu. Oyuncu, iki yıl önce Yıldız karakteri için saçlarını kızlı renge boyamıştı.

Dizi devam ettiği süre boyunca kızıl saçları kırmızıya doğru dönmeye başladı. Hatta Kuzey’in “Kırmızı kafa” diye takıldığı ve Aslıhan Güner’e de çok yakıştırılan kızıl saçları ile son fotoğraflarını paylaştı oyuncu.

Projeye veda etmesinin ardından radikal bir değişikliğe gidiyor Aslıhan Güner. Kuaförde çektiği bu pozları da muhtemelen onun kırmızı saçlarıyla son hali olacak!

Güner, fotoğrafına “Değişim zamanı. Son kızılı saçlı Aslıhan fotoğrafıdır” notunu düştü. Daha sonra da aşağıdaki paylaşımları yaptı. Bakalım Aslıhan Güner, doğal saçlarına geri mi dönecek, yoksa yeni ve bambaşka bir renkle mi izleyicilerine sürpriz yapacak?