Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük bir merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu belirmeye başladı!

Büyük bir merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu belirmeye başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çekeceği iddialı dizi Üç Kuruş, duyurulduğu ilk günden bu yana büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle de Çukur hayranları tarafından. Çukur dizisinin final bölümünde ilk tanıtımı yapılan Üç Kuruş belli ki Çukur gibi aksiyon dolu olacak.

Çukur dizisi için uzun süredir hazırlıklar sürüyor. Dizinin anlaştığı ilk oyuncu Uraz Kaygılaroğlu olmuştu. Kaygılaroğlu ile birlikte başka erkek oyuncuların da adı geçmişti ancak hiçbiri bir sonuç vermedi.

Ekin Koç’la ilgili söylentiler ise devam ediyor. En son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izlediğimiz oyuncunun Ay Yapım’la görüşmelerinin sürdüğü belirtiliyor. Ancak görüşmeler hala sonuçlanmadı. Bu arada dizide üç erkek ana karakter olacağı belirtilmişti. Dolayısıyla bir erkek oyuncu daha gerekiyor ancak adayın ismi daha hiç geçmedi bile.

Büyük bir merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin konusu belirmeye başladı! 7

Kadın oyuncularla da görüşmeler sürüyor. En son Çukur’da rol alan Hazal Subaşı ve bir süredir ekranlarda görünmeyen Aslıhan Malbora Üç Kuruş için görüşülen iki kadın oyuncu. Hazal Subaşı’nın deneme çekimlerinin çok iyi geçtiği belirtiliyor. Bu arada dizinin başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile birbirlerini takip etmeye başlamaları da büyük heyecan yarattı. Aslıhan Malbora ise eğer anlaşma sağlarsa Uraz Kaygılaroğlu’nun kız kardeşini oynayacak.

Bu arada dizinin konusuyla ilgili bilgiler de belirginleşmeye başladı. Polis, mafya ve mahalle üçgeninde geçen dizide emniyet amiri Efe, Kartal ve seri katil İrfan’ın etkileyici hikâyesi ekrana taşınacak. Hikayede Kaygılaroğlu bir kumarhane patronu Kartal’ı, eğer anlaşırsa Ekin Koç da polis Efe’yi canlandıracak. İrfan’ın kim olacağı ise henüz belli değil.

Murat Uyurkulak ile Damla Serim’in senaryosuna imza attığı Üç Kuruş dizisini yine Çukur’un yönetmeni Sinan Öztürk çekecek.