Ana sayfa Sosyal Medya ‘Ada Masalı’nın ‘Haziran’ı Ayça Ayşin Turan, güne hangi şarkı ile başlıyor?

‘Ada Masalı’nın ‘Haziran’ı Ayça Ayşin Turan, güne hangi şarkı ile başlıyor?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de yayınlanan ‘Ada Masalı’ dizisinde ‘Haziran’ karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, Marie Claire Dergisi’nin Ağustos sayısının kapağında yer aldı.

Ekranda, güzelliği kadar oyunculuğuyla da göz dolduran Ayça Ayşin Turan, dergiye çarpıcı pozlar verdi ve çok özel açıklamalarda bulundu. Son dönemin başarılı isimlerinden olan Turan, sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden birisi. Oyuncu, her paylaşımıyla da hayranlarından büyük ilgi görüyor.

'Ada Masalı'nın 'Haziran'ı Ayça Ayşin Turan, güne hangi şarkı ile başlıyor? 9

Güzel oyuncu, ‘Kendi kendine kaldığında en sık söylediğin şarkı hangisi?’ sorusuna; “Dönemsel değişiyor sanırım. Hatta her güne farklı bir şarkıyla uyanmam mümkün. Son zamanlarda Pharrell Williams’ın Happy’si ile güne başlamayı seviyorum.” yanıtını verdi.

'Ada Masalı'nın 'Haziran'ı Ayça Ayşin Turan, güne hangi şarkı ile başlıyor? 10

Ada Masalı dizisi ile ilk defa bir romantik komedi dizisinde yer alan Ayça Ayşin Turan, romantik komedide yer almayı uzun zamandır istediğini de söyledi.

'Ada Masalı'nın 'Haziran'ı Ayça Ayşin Turan, güne hangi şarkı ile başlıyor? 11

Dergiye, canlandırdığı ‘Haziran’ karakteriyle ilgili açıklamalarda da bulunan Turan “‘Ada Masalı’ hikâyesinin bir parçası olmak, Haziran’ı oynamak çok iyi geldi. Haziran tam bir şehir insanı. İş aşkıyla dolu, tutkulu ve ona verilen görevi her zaman hakkıyla yerine getirmek için sonuna kadar savaşan bir kadın.

Tabii bu durum Haziran’ın adaya gelmesi ve Poyraz’la tanışmasıyla, zaman içerisinde değişiyor, dönüşüyor. Bir taraftan Poyraz’a verdiği zararı telafi etmeye çalışıyor. Diğer taraftan ona âşık olan, bunu kendine bile itiraf edemeyen ve bundan dolayı suçluluk duyan bir kadına dönüşüyor” şeklinde konuştu.