Ana sayfa TV Programları Adem Kara’yı kim ya da kimler öldürdü? – Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2019

Adem Kara’yı kim ya da kimler öldürdü? – Müge Anlı ile Tatlı Sert 6 Şubat 2019

tarafından ker_def

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 6 Şubat Çarşamba günü ekrana gelen son bölümünde önemli detaylar vardı. Programın bugünkü bölümünde dikkat çeken konu başlıkları şöyleydi: Cumhuriyet tarihinin rekoru… 23 Yaşındaki Mert Aksal 5 gündür kayıp… 55 Yaşındaki Feride Ercan 20 Ocak’tan bu yana kayıp… 55 Yaşındaki Feride Ercan 20 Ocak’tan bu yana kayıp… Anne ile oğulun buluşması…Yıllarca anne hasreti çekti… Hollandalı anne çocuklarını istiyor…1970 Yılında evlatlık verilen Yasemin Saral nerede? Yasemin evli ve Londra’da yaşıyor…Adem Kara’yı kim ya da kimler öldürdü?

Programın bugün ekrana gelen bölümünde yer alan başlıktaki konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Müge Anlı’da yürekleri burkan buluşma! Hiç tanımadığı annesiyle buluşan 20 yaşındaki genç, dakikalarca annesine sarıldı! Atv’nin reyting rekortmeni Müge Anlı’da yürekleri burkan bir buluşma gerçekleşti. 20 yaşındaki oto tamircisi Kerem Öztekin, daha bebekken ayrıldığı ve yüzünü bile hatırlamadığı annesini aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı, yalnızca 1 saat içinde genç adamın annesi Hatice Gümüşsu’yu buldu.

Anne-oğlun ilk karşılaşmasında gözyaşları sel oldu. Müge Anlı stüdyosunun ortasında oturarak dakikalarca ağladılar.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor…