Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adı Efsane ile parlayan, Kimse Bilmez setinde aşkını bulan Özgü Kaya’dan dizi sürprizi!

Adı Efsane ile parlayan, Kimse Bilmez setinde aşkını bulan Özgü Kaya’dan dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgü Kaya, 2017 yılında yer aldığı Adı Efsane isimli dizideki Sibel karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Kaya, Mehmetçik Kutül Amare isimli yapımda da Zeynep olarak uzun süre rol aldı… 2019 yılında ise Keremcem ile birlikte Kimse Bilmez dizisinin başrolüne adını yazdırdı.

Birçok dizi hayranının da Kimse Bilmez’deki Sevda Eğilmez karakteri ile tanıdığı Özgü Kaya bir başka sürpriz daha yaparak bu dizide birlikte rol aldığı Burak Serdar Şanal ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin aşkları dizinin finalinden sonra ortaya çıksa da ilişkilerinin uzun süreli olduğu ve set devam ederken de kimseye hissettirmeden ilişkilerini sürdürdükleri ortaya çıkmıştı.

Adı Efsane ile parlayan, Kimse Bilmez setinde aşkını bulan Özgü Kaya'dan dizi sürprizi! 7

Burak Serdar Şanal ile birlikteliğine devam eden ve çok mutlu olduğunu da açıklayan Özgü Kaya, aradan geçen 1 yılın ardından yeniden dizilere dönüş yapıyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Gain isimli platform için hazırlanan Ex Aşkım isimli dizide Özgü Kaya da rol alacak.

Dizinin diğer oyuncuları ise Yiğit Kirazcı, Devrim Özkan, Elit Andaç olarak belirlendi.