Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı’na gelişini şova dönüştürdü!

Star TV, Tuba Büyüküstün’ün Sefirin Kızı’na gelişini şova dönüştürdü!

tarafından ker_def

Sefirin Kızı dizisinden Nare karakterine hayat veren Neslihan Atagül’ün sağlık nedenleriyle ayrılmasının ardından yaşanan gelişmeler baş döndürüyor… İlk olarak Gediz karakterinin de bir iki bölüm içinde yapımdan ayrılması bekleniyor. Böylelikle meydan da tamamen Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisine kalacak. Ünlü oyuncunun 3 Milyon TL karşılığında projeyi kabul ettiği yönünde iddialar da magazin gündeminde yer aldı. Büyüküstün’ün yurt dışı satışlarından da pay alacağı şekilde bir sözleşme yaptığı da konuşuluyor.

Sefirin Kızı dizisi iki ünlü ismin yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi ile şahlanır ve reytinglerde çok iyi noktalara gelebilir mi, şimdiden bir şey söylemek doğru olmayacaktır. Ancak Tuba Büyüküstün’ün bir an önce ekranda görünmesi için her şey yapıldı. Oyuncu, diziye katıldığını sosyal medyadan geçtiğimiz günlerde duyurdu. Hafta sonu da Bodrum’a giden Büyüküstün, ilk sahnesini çekti. Hemen dizi ekibi tarafından montaja alınan bu ilk sahne ile birlikte ünlü oyuncunun bu akşam saat 20.00’da başlayacak olan 37.bölümde yer alması da kesinleşti. Ancak Star TV bu durumu bir şova dönüştürmeye kararlı.

Star TV, Kara Para Aşk’tan yıllar sonra buluşan iki ünlü ismin görüntülerini hemen servis etmek yerine, bu durumu bir şova dönüştürmeyi planladı. İşte basına gönderilen Sefirin Kızı dizisindeki Tuba Büyüküstün açıklaması:

Star’ın ilgiyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı’nın oyuncu kadrosuna dahil olan Tuba Büyüküstün, bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde ilk kez izleyici ile buluşacak. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün birlikte yer aldığı yeni bölümden nefes kesen ilk görüntüler, saat 18.00’de izleyici ile buluşacak.

Yapımına NGM ve O3 Medya’nın birlikte imza attığı, Star’ın milyonların gönlünde taht kuran dizisi Sefirin Kızı’nda nefesler bu kez Tuba Büyüküstün için tutuldu. Dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan ve Engin Akyürek’le birlikte kamera karşısına geçen başarılı oyuncu, bu akşam Sefirin Kızı’ndaki rolüyle ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Bu çok özel bölümün ön izleme sahnesi ise saat 18.00’de izleyici ile buluşacak.

Tuba Büyüküstün’ün, rolü ve canlandırdığı karakter ile ilgili merak edilen tüm soruların cevap bulacağı heyecan dolu yeni bölüm, bu akşam Star’da.