Ana sayfa Sosyal Medya Adı Sevgi dizisi için final kesin ama, Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer için iyi bir deneyim oldu!

Adı Sevgi dizisi için final kesin ama, Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer için iyi bir deneyim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Adı Sevgi isimli dizi bir umut hikayesi olarak ortaya çıktı. Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisi de çok başarılı bir dizi çifti olarak sosyal medyadan konuşuldu. İki genç oyuncunun iyi oyunculuk performanslarına rağmen, hikayesi ile izleyicilerin yoğun ilgisini çekmeyi başaramayan Adı Sevgi dizisi için yeni bir karar alındı.

Daha önce yaz aylarında devam ettirilmesi düşünülen proje için atv, gelen reytingleri beğenmediği için final kararı aldı. Adı Sevgi dizisinin şimdiye kadar 8 bölümü yayınlandı. Dizinin vedasının ise 11. bölümde gerçekleşeceği ortaya çıktı. Adı Sevgi dizisinin 9. yeni bölümü 8 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da izleyicilerle yeniden buluşacak. Ancak diziden geriye sadece 3 bölüm kaldığını belirtelim… Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisinin iyi performanslarına rağmen dizinin yeterince ilgi görmemesi de bir talihsizlik oldu.

Adı Sevgi dizisi için final kesin ama, Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer için iyi bir deneyim oldu! 8

Kuzey Yıldızı dizisinde büyük başarı kazanan ve Feride karakteri ile akıllara yazılan Gizem Güneş için bu dizi başrolü sırtlayabileceğini kanıtlaması bakımından önemli bir iş oldu. Genç oyuncu bundan sonra da yapımcılardan başrol teklifleri almaya devam edecek gibi görünüyor.

Yunus Emre Yıldırımer de 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından çok farklı bir karakter ile ekrana gelerek, yeteneklerini sergiledi. Oyuncu adına dram dizisindeki Emir Baykara karakterinin daha önceki Alparslan Çakırbeyli karakterinden daha duygusal ve topluma yakın birisi olması da önemli bir adım oldu. Genç oyuncu, Alparslan karakterini daha uzunca bir süre izleyicilerin aklında silemeyecek ama, yeni rolleri ile farklı şekilde izleyici karşısına çıkarak bu rolün etkisini önümüzdeki dönemde kırabilecek gibi gözüküyor.

Çocuk gelin sorunu ile kız çocuklarının eğitim haklarının engellenmesi konularında farkındalık oluşturan proje aslında konusu itibariyle daha çok ilgi çekmesi beklenen bir yapımdı. Ancak pazar akşamları Yargı ve Teşkilat gibi iki güçlü dizinin karşısında Adı Sevgi yeterince varlık sergileyemedi.

Adı Sevgi dizisi için final kesin ama, Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer için iyi bir deneyim oldu! 9

Dizinin final yapacağını öğrenen izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Herhangi bir planlama değişikliği olmaması durumunda Adı Sevgi dizisi 22 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 11. bölümü ile birlikte veda edecek.

Ancak son bölümlerde reytinglerde iyi bir süreç yaşanır ise atv’nin 2 bölüm daha yapımı uzatması bekleniyor… Dizinin senaristleri de bu gelişmeye uygun şekilde yeni bölümleri hazırlayacak.

İşte dizinin 8 Mayıs Pazar günü yayınlanacak olan 9. bölümünden yeni fragman: