Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu dizisinde bir karakteri yerden yere vurdular!

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karakteri yerden yere vurdular!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisine sosyal medyadan tepki yağıyor! Dizinin reytingleri çok yüksek olmasa da yurtdışı satışları nedeniyle ikinci sezonda da devam edeceği bir süre önce öğrenilmişti. Hikaye ilerledikçe izleyicinin en çok kızdığı karakterle ilgili sosyal medyada adeta yerden yere vurulan başlıklar ortaya çıkmaya başladı!

Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da rol aldıkları dizi, başından beri izleyiciyi ikiye bölen bir hikaye aslında. Eşini iki çocuğuyla terk edip gitse de Cemal karakterine izleyicinin ilgisi büyük. Zira Akın Akınözü hayranları, bu diziye ayrı bir önem veriyor.

Dizide Sarp Apak’ın hayat verdiği Mahir ise karşılıksız bir şekilde Asiye’yi seven, onu sahiplenen, koruyan, kollayan, çocuklarına baba gibi davranan halleriyle izleyicinin özellikle çok sevdiği bir karakter. Hep komedide izlemeye alıştığımız Sarp Apak da bu rolüyle izleyenlerin kalbini kazanmış durumda.

Asiye’ye gelince, kendisini terkedip giden eski eşi Cemal’in, yeni bir hayat kurması, başkasıyla evlenip çocuk sahibi olmasına karşılık ondan bir türlü vazgeçemeyen bir kişi olarak tepki topluyor giderek!

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karakteri yerden yere vurdular! 20

Öykü Karayel, oyunculuğu ile izleyiciden büyük beğeni alıyor. Zaten tepkiler de kişisel olarak oyuncuya değil, oynadığı karaktere yönelmekte. Asiye karakterine sosyal medyada giderek artan tepkiler de çok dha belirgin olmaya başladı!

Mahir’in tüm sevgisine karşın hak ettiği ilgiyi, şefkati bulamaması izleyenleri kızdırıyor. Asiye’nin tavırlarını eleştiren izleyicilerin yorumlarında giderek sertleşen ifadeler görülüyor.

Bir izleyicinin “Asiye bunları hak etti. Şu an ona asla üzülmüyorum. Mahir’i üzüp durmana sinir oluyorum, şimdi sen üzül.” sözleri de Asiye’ye olan tepkinin örneklerinden birisi…

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karakteri yerden yere vurdular! 21

Mahir’i resmen harcadığını düşünen izleyenler, Asiye’nin senaristler tarafından bu noktaya getirildiğine tepki veriyor ve çok kızıyorlar. Artık ‘karaktersiz’ olarak nitelendiriliyor…

Yaşadığı tüm olaylara karşın Asiye’nin de suçlu olduğuna inanan izleyiciler, yaptıkları karşısında hem şaşırıyor hem de kızıyorlar. Giderek daha da gurursuz bir kişilik haline geldiği görüşündeler…

Öykü Karayel’in başarılı performansıyla hayat verdiği Asiye için yazılan mesajlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. İzleyenlerde karaktere karşı duyulan ve genel tavrı da ortaya koyuyor bu mesajlar…

Kaderimin Oyunu dizisinde bir karakteri yerden yere vurdular! 22