Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz için yeni proje müjdesi!

Yargı dizisinin Ceylin’i Pınar Deniz için yeni proje müjdesi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da Kaan Urgancıoğlu ile başrolü paylaşan Pınar Deniz, dizide gösterdiği performansı ve canlandırdığı Ceylin karakterinin Savcı Ilgaz ile yaşadığı aşk sahneleriyle çok beğeniliyor.

Ekranların aranılan genç ve yetenekli oyuncuları arasında yer alan Pınar Deniz, yeni bir projenin heyecanını yaşıyor. BKM’nin geçen yıl Exxen için çekmeyi planladığı ve Melisa Şenolsun’un başrol oynayacağı Star” dizisi daha sonra kadroda istenilen isimlerle anlaşılamayınca rafa kaldırılmıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bir televizyon dizisi olarak düşünülen proje için Disney Plus ile anlaşıldı.

Çekimlerine yaz aylarında başlanacak olan yapımın, ön hazırlıkları hız kazandı. Yakında okuma provalarına başlayacak olan Pınar Deniz’in partneri ise son dönemin dikkat çeken oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu olacak.

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz için yeni proje müjdesi! 7

Star’ın çekimleri Pınar Deniz’in başrolünü oynadığı Yargı’nın takvimine göre belirlenecek. Hakan Bonomo’nun senaristliğini üstlendiği dizinin yönetmeni içinse Soner Caner’in adı geçiyor. Pınar Deniz’in ünlü bir kadını canlandıracağı dizide Uraz Kaygılaroğlu ise polis rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Yargı dizisinde gözü kara bir avukatı canlandıran Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda yer aldığı projeleri seçerken nelere dikkat ettiğini açıklamıştı: “Kadını ezen projeleri reddediyorum. Gerekirse parasız kalmaya razıyım. Ben televizyonda güçlü kadını oynamak istiyorum. Televizyon toplumsal bir mesele. Şiddeti öven, destek veren işlerin içinde olmayacağım. Kendi kurallarımı böyle belirledim.”