Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisine doping etkisi yapacak iki yeni isim daha eklendi!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine doping etkisi yapacak iki yeni isim daha eklendi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisini izleyenler, şu sıra endişeli bir bekleyiş içerisinde. Adeta izleyicileri final korkusu sarmış durumda! Dizinin düşen reytingleri için senaristler elinden geleni yapıyor. Yeni isimler kadroya eklenirken hikaye de evriliyor.

Yiğit Kirazcı’nın oynadığı Yıldırım karakterinin ani ayrılışı sonrası dizide bir zaman atlaması yaşanmıştı. Diziye yeni karakterlerden birisini oynayan Barış Kılıç’ın katılması, izleyici tarafından da olumlu bir gelişme oldu.

Sezon başından beri diziyi merakla takip edenler, hukuk temalı bu diziden vazgeçmeye pek niyetli değiller. Ancak yine de reytingleri kanal için çok da tatmin edici değil! Önümüzdeki günlerde diziye doping etkisi yaratması beklenen iki yeni isim, iki farklı karakterle dahil olacak.

Barış Kılıç’ın katılmasından sonra diziye başka bir renk gelmişti. Reytingleri de olumlu etkilemesi için iki yeni ismin daha dizinin kadrosuna katılması söz konusu. Bu isimlerin kimler olduğu da yakın zamanda ortaya çıktı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine doping etkisi yapacak iki yeni isim daha eklendi! 45

Diziye katılacak oyuncular Kıvanç Kasabalı ve Müjde Uzman olacak. Konuk oyuncu olarak dahil oluyorlar ama yine de hikayeye farklı bir renk katmaları bekleniyor.

Her iki oyuncunun da rolleri net değil. Fakat sevilen iki başarılı isim, Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni bir heyecan da getirecekler.

Kıvanç Kasabalı, Yaprak Dökümü dizisiyle çıkış yapmış ve Küçük Kadınlar, Samanyolu, Merhamet gibi dizilerin yanı sıra Fox TV’nin bir başka sevilen dizisi Yasak Elma’da da oynamıştı. Kasabalı son dönemde TRT Belgesel’de yayınlanan Şehirden Uzakta isimli programla ekranlara gelmekte ayrıca.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine doping etkisi yapacak iki yeni isim daha eklendi! 46

Müjde Uzman ise rol aldığı yapımlarda dikkat çeken bir oyuncu. Kariyerine 2008 yılında Paramparça Aşklar adlı diziyle başlamıştı. Sonrasında Kapalı Çarşı, Aşk Bir Hayal, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Kiralık Aşk gibi dizilerde de oynadı. Ekrana son olarak Savaşçı dizisinde Üsteğmen Funda Turaç karakteriyle gelmişti.