Ana sayfa Dizi Fragmanları Adı Sevgi dizisinde Emir ile Elif’in acı karşılaşması!

Adı Sevgi dizisinde Emir ile Elif’in acı karşılaşması!

tarafından ker_def

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin şimdiye kadar 8 bölümü izleyicilerle buluştu. Reytingler çok iyi gelmese de yine de etkili bir izleyici kitlesi tarafından desteklenen dizinin yaz aylarında da devam etmesi düşünülüyor. atv, bu konuda karar aşamasında ve birçok dizi hayranı final korkusu yaşarken, şayet Adı Sevgi dizisi yaz aylarında da devam ederse bu büyük bir sevinç yaratır.

“Adı Sevgi”nin, 8 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek 9. Bölümde önemli gelişmeler yaşanacak. Peki neler olacak? İşte dizinin 9. bölümünden bazı detaylar:

“Elif ve Emir, nehrin kenarında karşılaştıkları tabloyla büyük bir acı yaşarlar. Volkan ise, Mehmet’in ölümüyle herkesin onun peşine düşeceğini düşünerek Zeynep’le birlikte Sarpça’dan ayrılmak ister. Ancak gelen haber, planlarında değişiklik olmasına neden olur.

Ekrem, inşaatlarda çıkan sorunla ilgilenmek üzere Azerbaycan’a gidince, yaşanan olayla birlikte halkın Volkan’a karşı büyüyen tepkisini Macide bastırmakta zorlanır. Herkes Volkan’ın da Sarpça’dan ayrıldığını düşünürken, Emir ve Elif morallerini düzeltmek için kızları alışverişe götürür. Emir’in Elif’e verdiği hediye, duygularını açığa çıkarır.

Öte yandan Doğukan’ın aslında Ekrem ve Belkıs’ın oğlu olduğunu öğrenen Emir, ablası Leyla’yla tekrar iletişime geçer. Esma, Doğukan’a karşı ailesinin ön yargısıyla başa çıkmak zorundadır.”