Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Adı Sevgi dizisinde planlarda büyük değişiklik!

Adı Sevgi dizisinde planlarda büyük değişiklik!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanmakta olan Adı Sevgi dizisinin 8 Mayıs Pazar akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek olan 9. yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Dizinin 9. Bölümünün özeti ise şöyle:

“Elif ve Emir, nehrin kenarında karşılaştıkları tabloyla büyük bir acı yaşarlar. Volkan ise, Mehmet’in ölümüyle herkesin onun peşine düşeceğini düşünerek Zeynep’le birlikte Sarpça’dan ayrılmak ister. Ancak gelen haber, planlarında değişiklik olmasına neden olur.

Ekrem, inşaatlarda çıkan sorunla ilgilenmek üzere Azerbaycan’a gidince, yaşanan olayla birlikte halkın Volkan’a karşı büyüyen tepkisini Macide bastırmakta zorlanır. Herkes Volkan’ın da Sarpça’dan ayrıldığını düşünürken, Emir ve Elif morallerini düzeltmek için kızları alışverişe götürür. Emir’in Elif’e verdiği hediye, duygularını açığa çıkarır.

Öte yandan Doğukan’ın aslında Ekrem ve Belkıs’ın oğlu olduğunu öğrenen Emir, ablası Leyla’yla tekrar iletişime geçer. Esma, Doğukan’a karşı ailesinin ön yargısıyla başa çıkmak zorundadır.”

“Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla yayınlanan dizide başrolleri, Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş paylaşıyor. Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı.

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.