Ana sayfa Dizi Fragmanları Adı Sevgi için geri sayım başladı! Diziden gelen yeni tanıtım merakı iyice artırdı!

Adı Sevgi için geri sayım başladı! Diziden gelen yeni tanıtım merakı iyice artırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi Adı Sevgi için geri sayım devam ediyor. Dizinin ilk bölümü bu pazar akşamı ekrana gelecek. Adı Sevgi’den gelen yeni tanıtım filmi merakları da iyice artırdı.

Adı Sevgi dizisi dramla birlikte umudu da izleyiciyle buluşturacak. Türkiye’nin kanayan bir yarası olan çocuk gelinlere dikkat çekecek dizi toplumsal bir mesaj da verecek. 13 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek dizinin yeni tanıtımı izleyiciyle paylaşıldı.

Dizinin başrollerinde Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş ile yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Yunus Emre Yıldırımer var. Koliba Film imzalı dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstleniyor.

Senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura tarafından kaleme alınan dizide küçük bir kasabaya tayin olan öğretmenin hikayesi anlatılacak. Öğretmen kasabada şahit olduğu çocuk gelinlerin önlenmesi için büyük bir mücadele verecek.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören de yer alıyor.

Çok iddialı bir oyuncu kadrosu olmayan dizinin alacağı reyting merak ediliyor. Zira ATV daha önce aynı şekilde çok iddialı bir oyuncu kadrosu olmayan Kardeşlerim’i cumartesi akşamları ekrana getirerek büyük bir risk almış ama sonunda kazanmıştı.