Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur’un havalara uçtuğu pozuna beğeni yağdı!..

Merve Boluğur’un havalara uçtuğu pozuna beğeni yağdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılında başladığı kariyerinde Acemi Cadı dizisindeki ‘Ayşegül’ karakteriyle şöhreti yakalayan oyuncu Merve Boluğur’un hayranları oyuncunun yeni bir dizide rol almasını heyecanla bekliyor.

Ancak oyuncu şu günlerde müzik çalışmalarına ağırlık verdi. Yakında Mr Jade ile ortak bir çalışma yapacağını söyleyen Merve Boluğur, single çıkaracağını belirterek, “Artık beni sahnelerde göreceksiniz” diye konuşmuştu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan Merve Boluğur son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Direk dansı yaptığı anları Instagram’dan ‘Uçuyorum’ notuyla yayınlayan ünlü oyuncu fit görüntüsüyle dikkat çekti. Fotoğraf kısa sürede on binlerce beğeni aldı.

Merve Boluğur'un havalara uçtuğu pozuna beğeni yağdı!.. 8

Sık sık özel hayatıyla da gündeme gelen oyuncu, şarkıcı Emre Kaya ile aşk yaşamaya başladığı dedikodularını yalanlamıştı. Oyuncunun son dizisi  2017 yılında başrolünde yer aldığı İçimizdeki Fırtına oldu. Sadece 6 bölüm süren bu diziden sonra oyuncu bir daha setlere geri dönmedi.

Hayranlarının yeni dizilerde rol almasını beklediği oyuncu çeşitli teklifler aldığını ama kendisine uygun bir rol olmadığı için kabul etmediğini söylemişti. Son dönemde aşk hayatı ve sosyal medya paylaşımları ile gündemde olan Merve Boluğur, yeni imajıyla da dikkat çekiyor.

Merve Boluğur'un havalara uçtuğu pozuna beğeni yağdı!.. 9

Ekranlardan uzakta olduğu arada YouTube kanalı ile albüm çalışmalarına ağırlık veren Boluğur’un paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi görüyor.

Instagram’da 3.7 milyon takipçisi bulunan oyuncunun gönderilerinin yorumlara kapalı olması da dikkat çekiyor. Oyuncu kendisi hakkında yapılan yorumlar ile ilgili olarak, “Kötü yorumları önemsemiyorum. Kendimi alanımı korumak önemli. Kontrolümde olmayan kısımla ilgimi kesiyorum” şeklinde konuşmuştu.