Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra dizisinde ‘kimin eli kimin cebinde’ durumu yaşanıyor!

Adı Zehra dizisinde ‘kimin eli kimin cebinde’ durumu yaşanıyor!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Adı Zehra dizisinin 12 Mayıs Cumartesi günü ekrana gelecek 12. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümü öncesinde yayınlanan fragmana yönelik izleyici yorumları dikkatleri çekti.

Zehra ve Genco’nun aşkındaki engeller var. Ancak izleyiciler umutlu… “Bu olanlar Zehra ve Genco’yu birbirine daha çok bağlayacak, tüm engeller onların aşkının güçlenmesini sağlayacak” yorumu bir izleyicinin öngörüsü aslında.

“Ayrılıklarda sevdaya dahil, ayrılanlar hala sevgili!” cümlesini paylaşan izleyiciler Zehra ile Genco aşkına inandıklarını göstermekte. Zehra ve Genco’nun birbirlerine çok yakıştığını düşünen izleyiciler, onların aşkına inanmış durumda.

Bir başka izleyici ise dizide kimin kiminle birlikte olduğunun belli olmadığı eleştirisini getiriyor ve diziye bu açıdan ciddi bir tepki göstermekte.

Adı Zehra dizisinde 'kimin eli kimin cebinde' durumu yaşanıyor! 7

11. bölümden büyük keyif aldığını anlatan bir başka izleyici ise, “Adı Zehra bu bölümü harikaydı! Finalde Serkan’ın bakışları çok şey anlattı. Bitirin şu Nadir’in işini” diyerek mesajını iletmiş.

Bir başka izleyici ise Kadir’den yana dertli… “Kadir, Zehra senin çocuğuna hamileyken ölümle burun burunayken yardım etmek yerine ortalardan kaybolmuştun. Kız başkasını sevince “ben bitti demeden bitmez demeler” tam zorbalık. Bir de bunu sevgi adı altında sunuyor!”

İşte Adı Zehra dizisi 12. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zehra artık Nadir’in ne yaptığından iyice emin olmuştur, ancak bunu nasıl ispat edecektir? Dahası, Serkan ve Şule bunun farkında mıdır? Bu nedenle Zehra, Şule’nin ve Serkan’ın neler gizlediğini öğrenmek üzere harekete geçer. Ceren’se bir bebeği olacağı haberini Serkan’dan halen gizlemektedir. Boşanma sürecini başlatmaya kararlıdır.

ADI ZEHRA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hayal’in oğlu Murat’ın yakalandığı hastalığı öğrenen Genco ve Zehra ona destek olmak için ellerinden geleni yaparken, Bayram da torununu kurtarmak için geçmişte olduğu gibi yine Şule’den yardım ister. Ancak Şule ona şok edici bir teklifte bulunacaktır. Kadir’inse artık sabrı tükenmiştir, Zehra’yı yeniden kazanmak için sürpriz bir plan yapar. Bu planın sonunda Zehra, zor bir karar vermeye mecbur kalacaktır!