Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Başı Kafe dizisinin nerede yayınlanacağı belli oldu! Kadrosuyla konuşturacak!

Adım Başı Kafe dizisinin nerede yayınlanacağı belli oldu! Kadrosuyla konuşturacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrandaki dizilerle birlikte sayıları sürekli artan dijital platformlardaki diziler de büyük dikkat çekmekte. Netflix’in başını çektiği farklı mecralar için yeni yeni dizilerle ilgili haberler gelmeye devam ediyor. İzleyenlerin müdavimi olduğu pek çok dizi, ekrandaki diziler kadar konuşulmakta.

Bir süre önce çekimlerine başlanılan Adım Başı Kafe isimli bir dizi ise kadrosuyla dikkatleri çekmişti. Üs Yapım imzalı dizinin hangi platformda yayınlanacağı bilinmiyordu ama sonunda netleşti!

Çekimlerinin yakın zamanda tamamlandığı ile ilgili gelen bilgilerle birlikte, yayınlanacağı platformla ilgili de bazı kulis bilgileri gündemde.

Gazeteci Birsen Altuntaş, kadrosunda Zeynep Çamcı, Şenay Gürler, Emrah Kaman gibi başarılı isimlerin rol aldıkları dizi için Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen ile konuşulduğunu twitter hesabından paylaştı.

Hikayesini Erdal Şahin ile Ebru Aydemir’in kaleme aldıkları dizinin iddialı bir yapım olduğu da gündeme gelmişti. Adım Başı Kafe’de oynayan Zeynep Çamcı, en son kendi sinema filmi olan Feride’de oynamıştı. Ayrıca Gain’de yayınlanan Terapist dizisinde de rol almıştı.

Emrah Kaman ise Aile Şirketi isimli dijital projesi ile çok konuşulan bir isim oldu. Bu iki başarılı ve yetenekli ismi bir araya getiren Adım Başı Kafe de merak uyandırmakta.

Dizide ayrıca Burak Serdar Şanal, Burak Satıbol ve Şenay Gürler de rol aldı.