Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın yönetmeninden yeni dizi geliyor: İçimizden Biri

Kuzey Yıldızı’nın yönetmeninden yeni dizi geliyor: İçimizden Biri

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yönetmen Ersoy Güler, Show TV’de geçtiğimiz hafta ekrana veda eden Kuzey Yıldızı dizisinin hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yapıyordu. Kendi hikayesini çeken yönetmen, 64 bölüm boyunca ekranda yer alan diziye büyük bir emek verdi.

Dizinin oyuncularının da çok sevdiği bir isim oldu. Aslıhan Güner, zaman zaman yönetmenle pozlarını paylaşırken, diziye veda ederken sosyal medyadan da Ersoy Güler ile oyuncuların pozları ortaya çıktı.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninden yeni dizi geliyor: İçimizden Biri 9

Aynı anda senaryoyu yazıp, yönetmenliğini de yapacağı yeni bir projesi olduğu öğrenildi Ersoy Güler’in… Yine Show TV’de yayınlanacak olan dizinin ismi ise İçimizden Biri.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’taki başarısının ardından yeni dizisinin hazırlıklarına da başladı ünlü yönetmen. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği diziyle ilgili son bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından paylaştı.

Buna göre, yeni yayın döneminde Show TV’de yayınlanacak olan dizinin cast çalışmaları sürüyor. Geçtiğimiz günlerde diziye katılan ilk isim ortaya çıkmıştı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Feride karakterine hayat veren Gizem Güneş, İçimizden Biri dizisinin de kadrosunda.

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninden yeni dizi geliyor: İçimizden Biri 10

Ayrıca diziye katılan bir diğer ismin de usta oyuncu Mustafa Avkıran olduğu belirtilmekte. İçimizden Biri dizisinin çekimlerinin Temmuz sonunda Marmaris’te başlaması planlanıyor…

Kuzey Yıldızı'nın yönetmeninden yeni dizi geliyor: İçimizden Biri 11