Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizi çekimleri öncesinde Demet Özdemir’in yeni sürprizleri var!

Adım Farah dizi çekimleri öncesinde Demet Özdemir’in yeni sürprizleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olan Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisi milyonlarca hayranına büyük heyecan yaşattı. Dizinin reytinglerde tam da beklenen sonuçları alamamasına rağmen, hikayesinin çok etkileyici olması ve dünya çapında da ilgi görmesi ikinci sezonu beraberinde getirdi.

Sosyal medya ortamında çok güçlü desteği bulunan Adım Farah dizisi, yurt dışı satışlarında da başarılar elde edebilen bir yapım olarak öne çıkıyor. Durum böyle olunca da Fox TV, iki iddialı başrol oyuncusunun yer aldığı projenin yenilenen hikaye ile ikinci sezonda da devam etmesi yönünde karar almıştı. En az 26 bölüm ekranda kalması beklenen Adım Farah dizisinde ilk sezon 14 bölüm yayınlandı.

Demet Özdemir ise tatil sürecinde dinlendi, farklı bölgeleri gezdi ve en son da Yunanistan tatili ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç ile boşanmasının da getirdiği stresi üzerinden bu tatil döneminde atmış gibi de gözüküyor.

Yunanistan dönüşü havalimanında yaptığı açıklamada mutluluk saçan ünlü oyuncu, Adım Farah dizisinin ikinci sezonuna da moralli başlayacak gibi gözüküyor.

Demet Özdemir, “Tatil güzel geçti, hareketli ve eğlenceliydi, her şey yolundaydı” diye konuştu. Yunanistan’da bir ev de satın aldığını anlatan ünlü oyuncu, bu tatil sürecinde evin dekorasyonu ile de uğraştığını anlattı.

Adım Farah dizisi için izleyiciler setin başlamasını beklerken, Demet Özdemir ise farklı sürprizlerinin de olabileceğini açıkladı.

Oyuncu, “Onun öncesinde birkaç işim daha var, birkaç proje daha var, onlar sürpriz olsun. Yakında dizi çekimleri de başlayacak, heyecanlıyız” dedi.

Partneri Engin Akyürek ve set ekibi ile çok iyi bir uyum yakaladıklarını da anlatan oyuncu, “Her şey yolunda, inşallah yeni sezonda da güzel şeyler ortaya çıkacak ve izleyici ile buluşacağız” diye konuştu.