Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizi setinden gelen pozlar kart postal olur!

Adım Farah dizi setinden gelen pozlar kart postal olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisi çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden birisi haline geldi. Hala ortalama reytingleri sürdüren diziden büyük bir çıkış yapmasını bekleyen önemli bir kitle var. En azından Show TV’de yayınlanan Aile dizisi kadar yüksek reytinglere ulaşması beklenen Adım Farah, iyi sonuçlar alsa da çok daha yüksek oranlar elde etmesi beklenen bir dizi konumunda.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin aksiyon ve gerilim dolu anları izleyicilerin nefesini kesiyor. Hikaye anlatımının hızlı olması, senaryonun izleyenlere bir sonraki bölümü merak ettirmesi önemli özellikler. Dizinin senaryosunu Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’un yazdığını hatırlatalım. Bu üçlü daha önce Son Yaz isimli dizinin hikayesini yazmıştı.

Adım Farah dizi setinden gelen pozlar kart postal olur! 9

Dizinin setinden de hoş pozlar geliyor ve sosyal medyada bu fotoğraflara ilgi bir hayli yüksek oluyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin sürekli gülümseyen yüzlerinin yansıması da sette ekibin çok iyi bir ortam oluşturduğunu anlatması bakımında önemli…

Hem Engin Akyürek hem de Demet Özdemir hayranları gelişmelerden memnun ve sette iki başrol oyuncusunun iyi bir uyum yakalamasının diziye de çok olumlu yansıdığını düşünüyor.

Adım Farah dizi setinden gelen pozlar kart postal olur! 10

Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk ve Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi birbirinden güçlü isimlerin yer aldığı Adım Farah dizisi, çarşamba akşamlarının en önemli yapımlarından birisi olmayı kısa sürede başarmış gözüküyor.

Diziye yurt dışı ilgisinin de fazla olduğunu, özellikle yabancı dizi hayranlarının sosyal medyada ortaya koydukları güçlü etkileşimin bu noktada çok önemli olduğunu belirtelim.

Adım Farah dizi setinden gelen pozlar kart postal olur! 11