Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi setinde Engin Akyürek gülmekten sahneyi çekemedi, izleyici de videodan çıkamadı!

Adım Farah dizisi setinde Engin Akyürek gülmekten sahneyi çekemedi, izleyici de videodan çıkamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinin setinden gelen fotoğraflarda ekibin ne kadar motive olduğu ve oyuncuların da ne kadar iyi bir ortam oluşturduğu anlaşılıyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin iyi bir uyum yakalamasından öte, çok iyi bir iletişim içinde oldukları gözlerinin içine bile yansıyor.

Adım Farah dizisi hayranları da iki başrol oyuncusunun sette birbirleri ile bu kadar güçlü bir uyum yakalamasını, ekranda çekim gücü yüksek sahneler olarak göreceklerinin farkında. Zaten Adım Farah dizisinin sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesindeki Türk dizisi hayranlarında bıraktığı etkinin aynı olması da dikkatlerden kaçmıyor.

Adım Farah dizisi setinde Engin Akyürek gülmekten sahneyi çekemedi, izleyici de videodan çıkamadı! 8

Yabancı dizi hayranları en çok da Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in rollerine ne kadar güçlü uyum sağladıklarından bahsediyor. Tahir ve Farah karakterlerinin inandırıcılığının yüksekliğinin kendilerini çok etkilediğini belirten yorumlar yapıyor.

Setten gelen fotoğraflarda iki başrol oyuncusunun kısa sürede birbirleri ile kaynaşması ve bunun da sahnelere yansımasının etkisi büyük.

Adım Farah dizisi setinde Engin Akyürek gülmekten sahneyi çekemedi, izleyici de videodan çıkamadı! 9

Daha önce tanışıklığı olmayan ikili, sette ilk kez tanıştıktan sonra anlaşılan birbirlerine kısa sürede ısınmış ve aralarında çok iyi bir iletişim gelişmiş.

İşte Adım Farah dizisinin setindeki bu detaylara izleyiciler çok değer veriyor. Dizi hayranları setten iki başrol oyuncusunun sempatik pozları geldikçe, sosyal medya ortamında bunu dizinin tanıtımını sağlayacak şekilde yüz binlerce paylaşım yaparak günlerce konuşuyor.

Bir de Engin Akyürek’in setten gelen kamera arkası görüntüleri var ki, birçok izleyici bu videodan çıkamadı.

 

Ünlü oyuncunun gülmekten çekemediği bu anlar sosyal medyada çok konuşuldu ve çok fazla paylaşıldı.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Engin’in gülme krizi bile karizmatik.”

Setten paylaşılan bu detaylar Adım Farah dizisinin yeni bölümlerinden bile daha çok merak ediliyor.

Dizi ekibi bu paylaşımlara devam ederek, izleyici sadakatinin daha güçlenmesini sağlayabilir.