Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi, Türkiye’den daha çok Güney Amerika’yı sallayacak gibi gözüküyor!

Adım Farah dizisi, Türkiye’den daha çok Güney Amerika’yı sallayacak gibi gözüküyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arjantin’de çok izlenen La Chica Que Limpia isimli diziden uyarlanan Adım Farah’ın yayınlanan ilk fragmanı ile birlikte heyecan bir anda arttı. Türkiye’de bir çok izleyici Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisini merakla bekliyor. Ancak bu merakın daha da üzerine çıkan bir heyecan dalgası Güney Amerika’da yaşanıyor.

İki oyuncunun da çok popüler olduğu Güney Amerika’daki izleyiciler, bir süredir gündemde olan Adım Farah dizisinin heyecanını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla ortaya koyuyor.

Diziyle ilgili yapılan yorumların birçoğu yabancı hayranların paylaşımlarından oluşuyor. Dizinin fragmanının yayınlanması ile birlikte hem Türkiye’de hem de dünyanın dört bir yanındaki Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları arasında bir hareketlenme oldu.

Fox TV’nin paylaştığı fragmana yorum bırakanlar arasında Türkçe dışında farklı dillerden mesajları da sıklıkla görebilirsiniz. Özellikle de İspanyolca ve Portekizce paylaşımlar yapan birçok dizi hayranı bulunuyor.

Güney Amerika’daki ülkelerde Türk dizilerine gösterilen yoğun ilginin yanı sıra, uzun süredir bu bölgede çok popüler hale gelen Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin aynı projede buluşmuş olması da büyük destek gördü.

Güney Amerika’da heyecanla beklenmekte olan Adım Farah dizisi sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Birçok yabancı dizi hayranı binlerce paylaşım yaparak Adım Farah dizisinin gelişini kutluyor.

Adım Farah dizisi, Türkiye'den daha çok Güney Amerika'yı sallayacak gibi gözüküyor! 8

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin birbirlerine çok yakıştıklarını dile getiren izleyiciler, senaryosunun da Son Yaz dizisini yazan ekip tarafından hazırlandığı için, çok başarılı olacağını tahmin ediyor.

Adım Farah dizisi, sosyal medyada oluşan reaksiyona bakılır ise Türkiye’den daha da çok Güney Amerika’daki dizi hayranlarını heyecanlandırmışa benziyor.

Adım Farah dizisi, Türkiye'den daha çok Güney Amerika'yı sallayacak gibi gözüküyor! 9