Ana sayfa Sosyal Medya Üst üste dizi şanssızlıklarından sonra Selen Öztürk’e dizi piyangosu çıktı!

Üst üste dizi şanssızlıklarından sonra Selen Öztürk’e dizi piyangosu çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu Selen Öztürk, 2002 yılından bu yana setlerde yer alan isimlerden birisi. Şimdiye kadar birçok sinema filmi ve dizide izlediğimiz Selen Öztürk, son dönemde ise yer aldığı projelerin kısa süreli olması nedeniyle üst üste şanssızlıklar yaşadı.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Gülfem karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin desteğini toplayan Selen Öztürk, Payitaht Abdülhamid isimli dizide de Seniha Sultan karakteri ile uzun süre yer almıştı.

Son 4 yıllık süreçte Selen Öztürk; Azize, Çocukluk ve Misafir isimli dizi projelerinde yer aldı. Ancak bu 3 dizinin de ekranda kısa süreli olması büyük bir talihsizlikti.

Selen Öztürk, geçen sezon çeşitli sinema filmlerinde yer aldıktan sonra 2023 yılında yeniden dizi setlerine dönmeye hazırlanıyor. Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisinde rol alacağı basına yansıyan oyuncu, yeni bir heyecan yaşıyor.

Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolündeki Yürek Çıkmazı hem hikayesi hem de oyuncuların performansları ile kendisini kanıtlayan ve iyi reytingler elde eden bir dizi oldu.

Üst üste dizi şanssızlıklarından sonra Selen Öztürk'e dizi piyangosu çıktı! 7

Selen Öztürk için de Yürek Çıkmazı dizisinin üst üste talihsizler yaşadığı dizilerden sonra iyi bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.

Salı akşamları TRT1 ekranında yayınlanan diziye Kader karakteri ile katılacak olan Selen Öztürk, Yılmaz karakterini canlandıran Mesut Akusta ile partner olacak.

Yılmaz ile Kader arasında yaşananlar ise hikayeye yepyeni bir süreç yaşatacak ve heyecan bir anda artacak. Selen Öztürk’ün kariyer yolculuğunda Yürek Çıkmazı dizisinin tecrübesini yansıtması bakımından etkili bir dram hikayesi olması da önemli bir kazanım olarak gözüküyor.