Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisine hazırlanan Demet Özdemir’in kalbi de aklı da deprem bölgesinde!

Adım Farah dizisine hazırlanan Demet Özdemir’in kalbi de aklı da deprem bölgesinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah isimli yeni Fox TV dizisi için bir süredir sette çekimlerde olan Demet Özdemir, Türkiye’yi sarsan ve Kahramanmaraş ile birlikte toplam 10 ili etkileyen iki büyük deprem felaketinin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor.

Demet Özdemir hem twitter hem de instagram’daki hesapları üzerinden çeşitli çağrılar ve önerilerde bulunuyor. 13.5 milyon kişiyi etkileyen deprem felaketinin duyulmasının ardından sosyal medya hesapları üzerinden birçok paylaşım yapan ünlü oyuncu, hem enkaz altında kurtarılmayı bekleyenlerle ilgili bilgiler vererek yetkilileri harekete geçirmeye çalışıyor hem de yardım toplanması noktasında fikirler ortaya koyuyor.

Engin Akyürek ile birlikte yeni yılda Adım Farah dizisi için büyük heyecan yaşarken, 6 Şubat günü Türkiye’yi sarsan deprem felaketi sonrasında ünlü oyuncu, kendisini yardım faaliyetleri için sosyal medya hesapları üzerinden yönlendirme yapmaya adamış durumda.

Adım Farah dizisine hazırlanan Demet Özdemir'in kalbi de aklı da deprem bölgesinde! 9

Demet Özdemir, twitter üzerinden yaptığı çağrılarla dizi sektöründe de farkındalık oluşturdu. Setlerdeki karavanların ve jeneratör gibi deprem bölgesinde çok ihtiyaç bulunan teçhizatların gönderilmesi konusunda çeşitli paylaşımlar yaptı.

Özdemir, paylaşımlarında imkanı olan herkese seslendi. Oyuncu, herkesin mutlaka yardım için çaba harcaması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı.

“Az çok demeden herkes elini taşın altına koymalı , gerçekten gün birlik günü , bunu kötüye kullanan zihniyeti Allah a havale ediyorum ! Ulusal bir seferberlik ilan edilip herkes elinden ne geliyorsa yapmalı ! Özellikle büyük şirketler özellikle film sektörü !

2-3 şirketin 2-3 kanalın yapabileceği şey değil hareket alıyorsak hep beraber ! Hiçbir şey olmamış gibi yapamazsınız ! Hiçbir felaket yaşanmamış gibi davranamazsınız! Tüm oyuncu arkadaşlarıma tüm set ekibi arkadaşlarıma tüm kanallara , yapım şirketlerine rica ediyorum! Jeneratör , karavan , ve acil ihtiyaç listesi çıkartıp ! Şuan sette çalışan her ekibin organize olarak yardım atılımında bulunmasını rica ediyorum.”

Adım Farah dizisine hazırlanan Demet Özdemir'in kalbi de aklı da deprem bölgesinde! 10

Demet Özdemir, deprem bölgesinde zor şartlarda hayatta kalma mücadelesi veren insanlarımızın acil ihtiyaçları olan; mama, su, battaniye gibi yiyecekler konusunda da instagram hesabından paylaşımlarda bulunarak, insanları yardım organizasyonuna katılmaya davet ediyor.

Adım Farah dizisine hazırlanan Demet Özdemir'in kalbi de aklı da deprem bölgesinde! 11