Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisini yabancı dizi hayranları sahiplendi, reytinglerden çok yurt dışı satışları öne çıkacak!

Adım Farah dizisini yabancı dizi hayranları sahiplendi, reytinglerden çok yurt dışı satışları öne çıkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah isimli Fox TV dizisinin çarşamba akşamları kendi izleyicisini oluşturmaya başladığını ve iyi sonuçlar alarak yoluna devam ettiğini görmekteyiz. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin hayranları sosyal medya üzerinden büyük bir destek sunuyor.

O3 Medya tarafından hazırlanan ve Fox TV’nin bu sezon yayınladığı en başarılı dizilerin başında gelen Adım Farah, Türkiye’deki izleyiciler için ortalama bir yapım olsa da yurt dışındaki Türk dizisi hayranları için ise çok daha farklı bir anlam taşıyor.

The Cleaning Lady isimli Arjantin dizisinden uyarlanan Adım Farah, Türkiye’ye has bazı düzenlemeler ile yeni bir konsept üzerinden hareket ederek ekranda yer alıyor. Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin uyumunun ve yüksek enerjisinin yanı sıra, hikayedeki yan karakterlerin de fazlasıyla öne çıkması, dizinin başrol ikilisinden başka çekim noktaları olmasını da sağlıyor.

Örneğin komiser Mehmet karakterinde Fırat Tanış’ın diziye kattığı çok şey var. Aynı şekilde Ali Sürmeli ve Mustafa Avkıran gibi etkili isimlerin de izleyicileri şaşırtan rolleri Adım Farah dizisine büyük bir katkı sunuyor.

Dizinin yurt dışı satışları da yakında çok konuşulacaktır. Uluslararası dağıtım haklarını Calinos Entertainment’ın üstlendiği Adım Farah için yabancı ülkelerdeki Türk dizisi hayranları büyük bir sahiplenme duygusu oluşturdu.

Adım Farah dizisini yabancı dizi hayranları sahiplendi, reytinglerden çok yurt dışı satışları öne çıkacak! 7

Sosyal medya ortamında Adım Farah dizisiyle ilgili yapılan paylaşımların büyük bir çoğunluğu da yurt dışındaki dizi hayranlarından geliyor. Türk dizi takipçilerinin gösterdiği bağlılığın çok daha üzerinde bir bağlılık sergileyen yabancı dizi hayranları, adeta Adım Farah dizisini sahiplendi.

Sosyal medyada diziyle ilgili yapılan paylaşımların farklı dillerde olduğunu, yoğun bir şekilde yabancı ilgisinin dizinin üzerine sindiğini görebilirsiniz.

Daha önce farklı Türk dizileri yurt dışında gördükleri ilgi nedeniyle reytinglerine çok dikkat edilmeden, yayınlarına etkili şekilde devam edebilmişti. Son dönemde Tuzak ve Gecenin Ucunda bu tür diziler olarak öne çıktı.

Adım Farah için de reytingleri iyi olsa da yabancı dizi hayranlarının ortaya koyduğu bağlılık gösterisinin yurt dışı satışlarında çok iyi sonuçlar elde edilmesine kapı açtığını belirtelim.