Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisini izleyenler. kendilerini başka bir dünyanın içinde buldu!

Adım Farah dizisini izleyenler. kendilerini başka bir dünyanın içinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Fox TV ekranında ilk bölümü Çarşamba akşamı yayınlanan Adım Farah dizisi beklentilerin de çok ötesine geçti. Bir sinema filmi havasında yayınlanan ilk bölümü izleyenler bir an olsun ekran başından kalkamadı. Her sahnesi, her duygusu izleyenlere geçen dizi için mükemmel bir başlangıç yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Engin Akyürek, Tahir karakteri ile hayranlarını adeta ekran başında mest etti. Oyunculuk karizması diye işte buna denilir… Demet Özdemir, Farah karakterinin duygularını izleyicilere yansıtma konusunda harikaydı. Romantik komedi dizileri ile tanınmasına rağmen, dram projeleri Demet Özdemir’i çok değiştirdi ve daha olgun gösteriyor.

Fırat Tanış da Mustafa Koşaner karakteri ile bir harikaydı. Her rolü girebilen oyuncu, bu sefer de sorunlu bir başkomiser olarak dizinin polisiye yönünün çok güçlü olacağını gösterdi.

Müziklerinden seçilen mekanlara ve olayların akışından tutun da kostümlere kadar her detayıyla Adım Farah dizisi televizyonda dizi izlemem diyenleri bile ekrana çekebilecek bir kaliteyi ortaya koydu.

Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılırsa da dizi çok beğenildi. Her yerli hem de yabancı dizi hayranları Adım Farah dizisi ile farklı bir dünyanın içine girdiklerini ve bu projeyi çok sevdiklerini belirten çok sayıda yorum paylaştı.

Adım Farah etiketi üzerinden on binlerce paylaşım yapıldı ve izleyiciler Fox TV’nin yeni dizisini güçlü bir şekilde selamladı.

Senaryonun çok iyi olduğunu, oyunculuk performanslarının harika olduğunu belirten birçok paylaşım yapıldı. Dizinin ilk bölümü için “Çılgın bir bölümdü” diye yorumlar yapıldı. Olayların örgüsü ve hikayenin işlenme tarzıyla da yönetmenlik başarısı da kendisini hissettirdi.

Sonuç olarak, Adım Farah dizisi Fox TV’nin yıllardır beklediği ve milyonları derinden etkileyecek bir dizi olacağını daha ilk bölümden herkese gösterdi.

İzleyicileri şimdiden ikinci bölümün heyecanı sardı. Adım Farah dizisinin ikinci bölümü 8 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak.