Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın El Turco dizisindeki partneriyle fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Can Yaman’ın El Turco dizisindeki partneriyle fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisinden sonra büyük bir şöhrete kavuşan Can Yaman, ardından Bay Yanlış dizisinde rol almıştı. Bu dizinin kısa sürmesinden sonra İtalya’ya giderek 2 yıl kadar bir süre burada kalan oyuncu, Türkiye’ye yeni dizisi için dönmüştü.

Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde kaslarını geliştirip saçlarını uzatarak yepyeni bir imaja kavuşmuştu. Bu dizi ile birlikte dünya çapında giderek büyüyen bir üne kavuştu. Yaman, İtalya’da dizi çekti, reklam filmlerinde oynadı, çeşitli markaların yüzü olarak davetlerde etkinliklerde boy gösterdi ve anlaşmalar yaptı.

Oyuncu, geçtiğimiz yaz Disney Plus’ın Haziran ayındaki açılışı için uzun zaman sonra Türkiye’ye dönmüştü. Yaman’ın, Disney + platformu için çekilecek olan El Turco isimli bir dizide rol alacağı açıklandığında hayranları merakla beklemeye başladı.

Can Yaman'ın El Turco dizisindeki partneriyle fotoğrafı sosyal medyayı salladı! 8

Sonunda Ağustos ayında El Turco dizisinin çekimleri başladı. İlk olarak Budapeşte’de başlayan çekimler Viyana’da devam etti ve daha sonra İstanbul sahnelerine geçildi. Can Yaman’ın Hande Erçel ile birlikte rol alması bekleniyordu ama Erçel’in Yaman ile aynı ücreti almak için ısrar ettiği ve kabul edilmediği o dönemde basına yansımıştı.

Can Yaman'ın El Turco dizisindeki partneriyle fotoğrafı sosyal medyayı salladı! 9

Ay Yapım imzalı dizide Yaman’ın El Turco dizisindeki partneri ise model ve oyuncu Greta Ferro oldu. Dizinin çekimlerinin yakın zamanda bittiği de medyaya yansıdı. Can Yaman ve Greta Ferro’nun çekimlerin bitmesinden sonra birlikte verdikleri poz ise sosyal medyada büyük ilgi görmekte.