Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Feriha Koydum’un yazarından Star TV’ye çok iddialı yeni dizi!

Adını Feriha Koydum’un yazarından Star TV’ye çok iddialı yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sırma Yanık ismini birçok dizi hayranı iyi bilir… 2012 yılında Adını Feriha Koydum’un ardından birbiri ardına dizi senaryoları yazan Sırma Yanık, güçlü projelere imzasını attı. Asla Vazgeçmem, Fazilet Hanım ve Kızları, Kardeş Çocukları, Zalim İstanbul ve Masumiyet isimli diziler Sırma Yanık’ın kaleminden çıktı.

Ünlü senarist şimdi de yeni bir dizi için hazırlık yapıyor.. Star TV ekranında yayınlanacak olan yeni dizinin ismi Annemizi Saklarken olarak belirlendi. Gazeteci Birsen Altuntaş diziyle ilgili kulis bilgilerle paylaştı. Sırma Yanık isim bile yeni dizinin dikkat çekmesi için yeterli oldu. Hayranlar şimdiden merakla yeni projeyi beklemeye başlayacak.

Adını Feriha Koydum'un yazarından Star TV'ye çok iddialı yeni dizi! 7

Hekimoğlu’nun yapımcısı olan Ojo Pictures yeni dizi için yoğun bir hazırlık dönemi başlattı. Star TV ekranında yayınlanacak olan yeni dizi için henüz senaryo çalışmaları devam ediyor. Oyuncu arayışlarının ardından da ekiplerin hazır olması ile birlikte sete çıkılacak.

Annemizi Saklarken isimli proje için, Sırma Yanık yine güçlü bir hikaye üzerinde çalışıyor. Anneliğin kutsallığının ortaya konacağı proje, her annenin de aynı olmadığı vurgusunu yapacak.

Barış Yöş’ün yönetmen olarak yer alacağı dizide henüz ergenlik dönemindeyken ilk bebeğini kucağına alan Handan karakteri daha sonra iki bebek daha dünyaya getirecek. Handan’ın yaşadıkları da dizinin konusu olarak öne çıkacak.