Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Kerem Alışık kendisine yeni dizi bakmaya başladı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Kerem Alışık kendisine yeni dizi bakmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli olarak izlediğimiz Kerem Alışık, Adana’daki çekimlerden ayrıldı… Dördüncü sezonun başlarında zaten ayrılması beklenen oyuncunun son sahnelerini de çektiği belirtiliyor. Adana’daki eşyalarını toplayan oyuncu, İstanbul’a döndü.

Gazeteci Birsen Altuntaş yeni kulis bilgileri paylaştı. 3,5 yıldır İstanbul ile Adana arasında gidip gelen ünlü oyuncu, kariyerinde bir dönemi daha kapatıyor… Şimdiye kadar 105 bölüm yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova da dördüncü başrol oyuncusu da hikayeye veda etmiş olacak.

Önümüzdeki haftalarda Fekeli’nin ölerek vedasına şahit olacaksınız. Dizinin setinde son sahneleri çekildikten sonra Kerem Alışık için bir veda partisi yapıldığı da ortaya çıktı. Alkışlarla yolcu edilen oyuncunun dizide Uğur Güneş ve Murat Ünalmış ile anlaşmazlıklar yaşadığı ortaya çıkmıştı. Bazı kavgalar da basın yansıdı. Kerem Alışık adına bir dönem daha kapanmış oldu.

Peki Kerem Alışık ne yapacak? Ünlü oyuncunun daha şimdiden yeni diziler için görüşmeler yaptığı ve yeniden setlere çıkmak istediği biliniyor. Bu dizilerden birisi de büyük bir merakla beklenen İntibah isimli dizi… Kerem Alışık’a teklif gittiği, ayrıca başka yapımlar için de görüşmeler yapıldığı belirtiliyor.

Ünlü oyuncu bu tekliflerden birisini kabul eder ise yeni sezonda yine ekranda olmaya devam edecek.