Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin izleyenleri hızla tüm bildiklerini unutsun, yoksa canları sıkılacak!

Adını Sen Koy dizisinin izleyenleri hızla tüm bildiklerini unutsun, yoksa canları sıkılacak!

tarafından zk zk
Star TV’de Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in başrolünde oynadıkları günlük dizi Adını Sen Koy’da konu sıkıntısı çekilince, yeniden başa dönüp, izleyenleri de şaşırtan gelişmeler yaşanıyor.

Diziyi izleyenler de şaşırıp kalıyor tabii ki! Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar, dizide yaşanan bu durumu bakın nasıl özetliyor:

“Hoop sil baştan devam!

“Adını Sen Koy” (Star TV) dizisinde Zehra ve Ömer aşkının önündeki yeni engellerden biri Defne. Defne, Zehra’ya Ömer’le olan geçmişinden bahsederken, “bize ayrılmaz ikili derlerdi yani bir elmanın iki yarısı gibiydik” minvalinde bir şeyler anlattı…

Halbuki dizinin en başından beri bize tasvir edilen Ömer, anneleri kız kardeşi ile kendisini daha çok küçükken terk edip gittiği için kadınlara güveni olmayan ve zor iletişim kuran bir karakterdi…

Adını Sen Koy dizisinin izleyenleri hızla tüm bildiklerini unutsun, yoksa canları sıkılacak! 7

ADINI SEN KOY TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Hatta Zehra’ya karşı sergilediği acımasız tavırlar da bu nedenlere bağlanmıştı. Son yayınlanan bölümlerde görüyoruz ki Ömer geçmişte Alev ve Defne gibi kadınları etkileyecek, kendisine aşık edebilecek kadar iyi iletişim kurabilen bir çapkınmış! Üzülerek söylüyorum ki “Adını Sen Koy” da ne yazık ki hikayeyi uzatabilmek için bizlere “Beni Affet” (Star TV) dizisi gibi “geçmişte ne anlattıysak onu unutun” diyor. Bu mesele size de tutarsız gelmiyor mu?”