Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinde çok ünlü bir oyuncunun kardeşi rol alıyor!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde çok ünlü bir oyuncunun kardeşi rol alıyor!

tarafından ker_def
‘Entrikası bol işleri seviyoruz’

‘Ufak Tefek Cinayetler’in manikürcü Esra’sı Derya Beşerler, izleyicinin entrikası bol işleri sevdiğini söyledi. Oyuncu, “En çok tutanlar bu tarz diziler oluyor” dedi.

Ablası ünlü oyuncu Zeynep Beşerler gibi oyunculuğu seçen Derya Beşerler, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde manikürcü Esra karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

“Kendimden çok başka birini canlandırıyorum” diyen oyuncu diziye neden katılmak istediğini şöyle anlattı: “Çok güzel bir proje. Farklıydı. Kadroyu da duyunca ‘Hayır’ demek istemedim. Benden çok başka birini oynuyorum, o anlamda da farklı bir deneyim oluyor.”

Milliyet Cadde’ye konuşan Derya Beşerler, dizinin reytinglerde üst sırada olmasından memnun.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde çok ünlü bir oyuncunun kardeşi rol alıyor! 7

Beşerler, başarının sırrını ise şöyle anlatıyor: “Baktığınızda en çok tutan işler, entrikası bol projeler… Seviyoruz bence… Canlandırdığım Esra da bu entrikanın içinde… ‘Haber taşımacı’ diyorum ona… Mesleğinin yanı sıra o kadınlara hizmet ederek kendini var etmeye çalışıyor.”

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Setteki ortamın çok iyi olduğuna değinen oyuncu, “İzlediğimiz hikayenin aksine herkes çok iyi. Kamera arkasında, bütün oyuncular uyumla çalışyor. Değer verdiğim oyunculardan çok iyi yorumlar aldım, o da ayrı keyif veriyor’ diye konuştu.