Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy’da karı-koca arasındaki o muhabbet, sosyal medyanın diline düştü!

Adını Sen Koy’da karı-koca arasındaki o muhabbet, sosyal medyanın diline düştü!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin çok sevilen günlük dizisi Adını Sen Koy’da herkes her bölüm aynı şeyi ümit ediyor.

Başrollerini Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in paylaştığı dizide, Zehra ve Ömer’in mutluluğu için çabalayan izleyenler bu konuda oldukça azimli…

İkilinin aralarının iyi olduğu şu sıralar, yakınlaşmaları için fırsat doğduğunu düşünen izleyenler, Ömer’in bu konudaki çabalarını takdir ediyor.

Zehra’nın onu öpmesi için “Avans alabilir miyim?” diye oyun yapan Ömer’e izleyenlerden esprili yorumlar geldi.

ADINI SEN KOY DİZİSİYLE İLGİLİ TÜM VİDEOLAR, BÖLÜMLER, SAHNELER İÇİN TIKLA

İzleyiciler bu diyalog için; “Ömer bu gidişle ancak emekli ikramiyesi alırsın!”, “Bu ne saçma espri oldu gerek yoktu!”, “Aslında Ömer’in iki yıllık birikmiş alacağı var!”, “Bizimkisi bayram ikramiyesi olur artık!”, “Avanslar havada uçuşuyor, artık icraata geçsek Ömer!” gibi yorumlar yaptılar.

Her şeye rağmen Ömer’in bu tavırlarını takdir eden izleyenler Zehra’nın hala çekinip uzak durmasına ise bir türlü akıl sır erdiremiyor.

İzleyenler Zehra için de; “Biz daha hevesliyiz bu ilişki için!”, “Zehra artık kabak tadı verdi ama!”, “Kaptıracaksın Ömer’i haberin yok!”, “Sıkıldık bu durumdan!”, “Zehra kendi odanda uyusan o zaman!”, “Bu ne soğukluk sanki Ömer benim kocam!” gibi yorumlar yaptılar.

İkilinin bu durumu nasıl aşacağını, izleyenlerin önümüzdeki bölümlerde nasıl tepkiler vereceğini hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte o sahneler: