Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine ‘saçmalıyorsunuz’ tepkisi yağıyor! İzleyici neden kızdı?

Kadın dizisine ‘saçmalıyorsunuz’ tepkisi yağıyor! İzleyici neden kızdı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın, son haftalarda yaşanan bazı gelişmelerden dolayı izleyenlerden tepki almaya başladı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları diziye gelen tepkilerin en büyük nedeni, Kadın’ın dramatik konusu içinde Hikmet-Seyfullah gibi mafya kılıklı adamların olması. Dizinin son haftalarda bu karakterler üzerindeki hikayeleri izleyenleri sıkmaya başladı.

Sosyal medyada diziye getirilen son günlerdeki en büyük eleştiri, Seyfullah’ın ortaya çıkmasıyla mafya dizilerine benzer konuların ortada dönmesi.

Kadın dizisine 'saçmalıyorsunuz' tepkisi yağıyor! İzleyici neden kızdı? 8

Hikmet karakteri, aslında dizinin sevilmeyen ismi olsa da geçtiğimiz haftalarda Ceyda’nın yıllardır hasretini çektiği oğlunu getirmesiyle daha olumlu bir bakış almaya başladı. Ancak dizide hayat hikayesi ortaya çıktıkça sevilen Ceyda karakteri ise geçtiğimiz hafta Hikmet’i Seyfullah’a gammazlamasından sonra izleyenleri kızdırdı. İzleyici, sosyal medyada Ceyda’ya ‘Olmadı Ceyda” eleştirilerini yöneltiyor.

Bu arada, Hikmet bir şekilde dizide kabul edilmeye başlanmışken Seyfullah’ın da ortaya çıkmasıyla ‘dizi mafya dizisine benzemeye başladı, saçmalıyorlar” şeklinde eleştiriler alıyor artık. Adeta “Bir diziye bir mafya adamı yeter” diyen izleyenler, Hikmet’i kabullense de Seyfullah’ın da çıkmasıyla Bahar’ın hikayesinden uzaklaşıldığı, Arif ve Bahar’ın sahnelerinin azaltıldığı ile ilgili eleştirilerini sosyal medyada sıkça dile getiriyorlar.

Kadın dizisine 'saçmalıyorsunuz' tepkisi yağıyor! İzleyici neden kızdı? 9

Dizinin daha eski bölümlerine göre hikayenin giderek başka eksenlere kayması anlaşılan izleyiciden eleştiri almaya devam edecek. Bu hafta, yine Seyfullah ve Hikmet kapışması ile ilgili konular gündemde olacağa benziyor. Dizinin sosyal medya hesabından yayınlanan bu fotoğraf da durumu ortaya koyuyor. Ceyda’dan vazgeçmeyen Hikmet, Seyfullah ile nasıl savaşacak bilemiyoruz ama hikaye Ceyda-Hikmet-Seyfullah ekseninde uzun sahnelere dönerse, izleyenlerin tepkileri de çoğalacak gibi görünüyor.