Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 10. bölümü 1 hafta rötar yapacak! Fragman yayınlandı; Kerem garip durumu çözecek mi?

Afili Aşk 10. bölümü 1 hafta rötar yapacak! Fragman yayınlandı; Kerem garip durumu çözecek mi?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk, 9. bölümüyle 7 Ağustos Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı.Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizinin bu bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Detayları haberimizin
devamında bulabilirsiniz. Ayrıca dizinin 10. Bölüm Fragmanı da yayında! Kerem, Ayşe’nin matematik hocasını görünce şok oluyor! Ancak Önümüzdeki hafta bayram olduğu için dizi 1 hafta ekranda olmayacak. 10. bölüm 21 Ağustos Çarşamba günü yayınlanacak. Videodan 10. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 10. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor?

Kerem ve Ayşe aralarındaki garip durumu çözmeye çalışıyorlar. Hislerinin karmaşası içinde boğulan ikili, birbirlerinden hoşlandıklarını kendilerine bile itiraf etmekten kaçınıyorlar! 

Ayşe sınava hazırlanmak için ders alabileceği bir matematik hocası arıyor. Bulduğu bir kaç ismi Kerem ile paylaşınca ummayacağı bir planın ortasında kalıyor. Ayşe’yi kıskanan Kerem kendince en zararsız hocayı seçmeye çalışıyor fakat olayın sonunda kendi kazdığı kuyuya düşüyor! Eve gelen yeni matematik hocası Kerem’in çıldırmasına sebep oluyor!

Afili Aşk yeni bölümüyle 21 Ağustos Çarşamba saat 20.00’da Kanal D’de!

9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Afili Aşk 9. Bölümde Kerem, üzerinde “Ayşe seni seviyorum!” yazısı olan balonlarla Ayşe’nin evine geliyor; ama, Ayşe’den beklenmedik bir tepki alıyor!

Kerem, babasının şirketi kendisine devretme süresinin 1 ay olduğunu öğrenince soluğu Ayşe’nin evinde alıyor. Ayrılmamak için balonlarla onu etkilemeye çalışıyor. Ayşe ise, karşısında Kerem’i görünce çok şaşırıyor. Özellikle abisine Kerem ile ayrılacklarını itiraf ettikten sonra bu olayı nasıl çevireceğini düşünüyor. Kerem’i odasına çağırarak bu tiyatronun nedenini soruyor. Kerem, asıl bilgiyi saklayarak ona yalan söylüyor. Ayşe onun anlattıklarına pek inanmıyor ve kendi oyununa başlıyor…