Ana sayfa Dizi İzle Afili Aşk 23. bölüm canlı izle! Ayşe, Kerem’e yüz vermiyor! 20 Kasım 2019

Afili Aşk 23. bölüm canlı izle! Ayşe, Kerem’e yüz vermiyor! 20 Kasım 2019

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Afili Aşk 23. bölümünde neler yaşanacak? Afili Aşk 23. bölümü nasıl izleyebileceğinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Afili Aşk 23. bölümü 20 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizide neler yaşanacak? Kerem annesini Ayşe’ye olan aşkı konusunda ikna etmeye çalışıyor!

Afili Aşk 23. bölüm canlı izle!

Kerem, Ayşe ile aralarında artık bir sorun kalmadığını düşünür. Kerem’in hayali bundan sonra Ayşe ile hiç ayrılmamak olur. Kerem’e olan aşkını itiraf eden Ayşe ise geri adım atamaz. Ancak Kerem’in hayal ettiği gibi de davranamaz.

İkili, itirafların ardından yaşayacakları ilk gecenin heyecanına kapılır. Kerem bu gecenin özel olması için epeyce özen gösterir ancak Ayşe ağırdan almaya niyetlidir. Normal sevgililer ne yaşarsa Ayşe de onu uygulamak ister.

Kerem ve Ayşe, Yelda konusunda farklı bir plan yapar. Karşı taktik olarak Yelda’yı kendi silahıyla vuracaklardır. Yelda, Kerem ve Ayşe konusunda oldukça endişelidir. Oğlunun mutsuz olduğunu düşünür.

Fakat sonunda Kerem annesine gerçekleri anlatır. Ayşe’ye ne kadar aşık olduğunu anlatan Kerem karşısında Yelda’nın yapabilecek bir şeyi kalmaz.

Ayşe’nin bu çekimser tavırları Kerem’i üzer. Peki ikili arasında nasıl bir uzlaşma sağlanacak? Kerem, Ayşe’nin uzak durmasına göz yumabilecek mi?

Afili Aşk yeni bölümüyle 20 Kasım Çarşamba akşamı 20.00’da Kanal D’de sevenleriyle buluşacak. Aşağıdaki linke tıklayarak diziyi canlı izleyebilirsiniz…

Afili Aşk 23. bölüm canlı izle!