Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 26. bölüm fragmanı izle; Kerem’in bekarlığa veda partisi olay olur!

Afili Aşk 26. bölüm fragmanı izle; Kerem’in bekarlığa veda partisi olay olur!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk ekran yolculuğuna 26. bölümüyle devam ediyor. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’u buluşturan dizinin yeni bölümünde yine eğlenceli ve çok güleceğiniz sahneler izleyeceksiniz. Afili Aşk 26. Bölümden 2. fragman yayınlandı.Videodan yeni bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 26.yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Kerem’in bekarlığı veda partisine Ayşe engeli! Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Volkan, Kerem için bir bekarlığa veda partisi düzenliyor. Ancak bunun için sevgililerinden onay almaları gerekiyor.

Ayşe ve Gonca buna izin vermeyeceği için onlara yalan söylemek durumunda kalıyorlar. Kerem, Ayşe’ye tüm gece Volkan’la çalışacağını söylüyor. Ancak Gonca durumu sezip, Ayşe’yi uyarıyor. İkisi bir olup Kerem’in bekarlığa veda partisine baskına gidiyorlar.

Peki suç üstü yakalanan Kerem ve Volkan nasıl bir açıklama yapacak? Ayşe, bu duruma ne tepki gösterecek? Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Afili Aşk’ın bir önceki 25.bölümünde neler yaşanmıştı?

Kerem, Muhsin’in geçmişte yaptığı yanlışı Ayşe’ye anlatacak mı?

Afili Aşk 4 Aralık Çarşamba yayınlanan bölümde Kerem ve Ayşe romantik bir akşam sonunda tekrar aşklarını birbirine ilan eder. Tam da bu sırada Kerem’in telefonu çalar. Volkan, Kerem’e o sırrı Ayşe’ye söyleyip söylemediğini sorar. Ayşe’nin uyuduğunu sanan Kerem bu konuyu anlatırken, Ayşe onu duyar.

Kerem, Muhsin’in karanlık geçmişiyle yüzleşmekte zorlanır. Ne yapacağını bilemeyen Kerem, öğrendiği acı gerçeği kendi içinde mi tutacak yoksa Ayşe’yi kaybetme pahasına anlatacak mıdır?