Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi bir büyük badireyi daha atlattı!

Afili Aşk dizisi bir büyük badireyi daha atlattı!

tarafından ker_def

Kanal D’yi tebrik etmek lazım… Reytingi düşmesine rağmen Afili Aşk’ı hemen harcamadı. Hem de yeni diziler yayına başlamakta olduğu halde Afili Aşk’tan vazgeçmedi. Yaz aylarının flaş dizisi Afili Aşk, önce Cumartesi’ye alınmıştı şimdi de Hizmetçiler dizisinin gelişi nedeniyle Perşembe akşamları yayınlanacak.

Afili Aşk 36. yeni bölümünü 5 Mart’tan itibaren yeni gününde izleyebilirsiniz. Bu büyük badireyi de atlatarak yayında kalmayı başaran dizi, bakalım sezonu tamamlayabilecek mi? Aslında yurt dışı satışlarından çok iyi dönüşler beklendiği için Kanal D’nin dizinin arkasında durması mantıklı bir karar. Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? Kerem ve Ayşe aynı yatakta uyanınca ortalık fena halde karışıyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Kerem ve Ayşe arasında sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Kerem ve Ceyda’nın söz kesme törenini Ayşe sabote ediyor. Arkadaşlarını da yanına alarak baskına giden Ayşe, Kerem’i Ceyda’ya yar etmeme konusunda geri adım atmıyor.

Kerem’in aklını karıştırmak için elinden geleni yapan Ayşe bu defa sınırlarını aşıyor. Kerem’in gittiği gece kulübüne giden Ayşe, alkolün dozunu kaçırınca gece sürpriz bir şekilde bitiyor. Sabah aynı yatakta uyanan ikili şimdi ne yapacak?

Afili Aşk yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de Kanal D’de!