Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi böyle giderse Eylül sezonunu göremez!

Afili Aşk dizisi böyle giderse Eylül sezonunu göremez!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi, yaz sezonunda ekranda göz doldurmaya devam ediyor.

Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’u buluşturan dizi, romantik komedi türüyle diğer yaz dizileriyle rekabeti reyting olarak önde sürdürüyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Çağlar Ertuğrul, kendisinin komedide de başarılı olabileceği konusunda herkesi ikna etti. Hatta çoktan Kerem karakteri ile Yağız’ı unutturdu bile!

Burcu Özberk ise uzun zamandır ekranlarda yoktu. Son dönemde daha çok sinema filmlerinde rol almıştı. Oyunculuğuyla o da Afili Aşk dizisinde takdir topluyor.

Ancak bu ikilinin tüm çabalarına ve diğer yan karakterlerde yer alan oyuncuların başarılı performanslarına rağmen dizide gitmeyen bir şeyler var!

ARC Yapım imzalı dizinin diyaloglarında havada kalan boşluklar var ki doldurulmayan bu boşluklar rahatsızlık vermekte!
Afili Aşk dizisi böyle giderse Eylül sezonunu göremez! 7

Gerçeklikten kopuk kimi durumlar, ekran başındaki izleyicileri zorlamaya başladı.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizideki kimi sahnelerden örnekler vererek bu durumun bir süre sonra sıkıcı olmaya başladığı konusuna değinmekte.

Dizideki kimi eksikliklerin, yeni sezonu görmesini zorlaştırdığını vurgulayan Güleroğlu, özetle bu durumu şöyle açıklamakta:

“‘Afili Aşk’ yaz boşluğunda, eğlence ve vakit doldurma adına rahatlıkla izlenebilecek bir diziyken boş repliklerin bolluğundan dolayı enerjisini yitirme yolunda. Böylece hikâyenin akışı sıkıcılaşmakta. Sürekli aynı döngüde yürütülen yapay konuşmalar diziyi ufaktan ufağa çekilmez hale getirmekte. Kendi kendine yaşanan aşklardaki tutku sakilliği… Şirket ortamındaki ciddiyetsizlik veya elini kolunu sallayarak siteye hırsızlığa girilmesindeki dandiklik gibi detaylar da eklenince bu romantik komedinin yeni sezona sarkma şansı iyice azalmakta. Bizden söylemesi…”