Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisi daha başlamadan izleyici dalgasını geçmeye başladı!

Afili Aşk dizisi daha başlamadan izleyici dalgasını geçmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının yeni dizisi Afili Aşk, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. 12 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de Afili Aşk’ın ilk bölümü ekrandaki yerini alacak.

Dizi yaz ekranının en neşeli işlerinden birisi olarak öne çıkmakta. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un fragmanlara yansıyan başarılı uyumu herkesin ilk dikkatini çeken detay olmuştu.

Yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli üstlenmekte.

Ayşe (Burcu Özberk) ve Kerem’in (Çağlar Ertuğrul) yolları kesiştikten sonra başlarına gelenlerin konu edildiği Afili Aşk eğlence ve de yaz aşkı arayanlara hitap ediyor.

İzleyici Yorumlarında Neler Öne Çıkıyor?

Afili Aşk dizisi daha başlamadan izleyici dalgasını geçmeye başladı! 7

Afili Aşk dizisinin fragmanları bir süredir yayınlanmakta. Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda ise ilk dikkat çeken nokta, dizinin zengin erkek fakir kız klişesi üzerine oturtulmasına yönelik eleştiriler…

Daha dizi başlamadı ama izleyici bu hikaye nedeniyle şimdiden Afili Aşk ile dalgasını geçmeye başladı.

“Aaaa çok şaşırdım. Hiç zengin, yakışıklı, şirket sahibi bir erkekle fakir bir kızın hikayesini görmemiştik. Üstelik bir de yalandan evlilik de var. Hiç dizide olmayacak şeyler” diyerek dalgasını geçen bir izleyicinin mesajına çok sadıya dizi takipçisi de destek verdi.

Afili Aşk’ın bu bilindik konusu nedeniyle dalgaya alanların yanı sıra Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un hayranları ise heyecanlı olduklarını gizlemiyor.

Afili Aşk fragmanı:

Eğlence dolu bir dizi bekleyen izleyiciler, iki ünlü ismin başarılı uyumuyla dizinin tutacağı görüşünde…

“Çağlar ile Burcu’nun uyumu harika, tutar bence” diyen çok sayıda izleyici bulunmakta.

Geçtiğimiz sezon Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Yağız karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul’un bir süredir ekranda olmamasının da etkisiyle oyuncunun hayranlarının ayrı bir heyecanı olduğu da görülmekte.

Afili Aşk’ın Hikayesi:

Kerem, İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğludur. Yaratıcı zekasıyla zamana yenik düşmek üzere olan aile şirketini bir start – up çalışmasıyla sektörün lideri haline getirmiştir. Getirmiştir ama babası Muhsin’in gözünde adam olamamıştır. Çünkü Kerem yiyip içip, gezip tozup, her çiçekten bal alma şiarıyla hayatını yaşayan biridir.

Afili Aşk 1. bölüm 3. fragman:

Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe de biri despot, diğeri hayırsız iki ağabeyi kontrolünde renksiz, tatsız bir hayat yaşayan zeki, güzel ve kalbi iyilik dolu bir kızdır. Tek umudu, bir süredir sevgili olduğu Berk ile evlenmek ve bu hayatı geride bırakmaktır. Ancak ağabeyleri onu mahallenin zengin çocuğu Sabri ile evlendirmek isteyince Ayşe, Berk’e bir an önce evlenmeleri gerektiğini söyler. Bunu duyan Berk ortadan kaybolur.

Kendi halinde, saf ve iyi yürekli bir mahalle kızıyken hem ailesi, hem de aşk hayatından darbe üzerine darbe yiyen Ayşe, hayatında ilk kez kendisi için bir şey yapmaya karar verir. Bu kararı vermesinde en büyük etken olan Kerem, aynı zamanda Ayşe’nin kurbanı olacağından habersizdir. Ayşe, Kerem ve kendisini ömür boyu birbirine bağlayacak hamleyi yaparak oyunun kurucusu olur ancak bu oyun ikisinin de içinden çıkamayacağı şekilde ayaklarına dolanacaktır.

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)